OTKRILA DETALJE SUSRETA SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Ana Ćurčić razvezala jezik!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Slavnićeva supruga otkrila nove detalje!

OTKRILA DETALJE SUSRETA SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Ana Ćurčić razvezala jezik!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", bila je gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". U jednom trenutku dobila je pitanja o prevarama svog bivšeg supruga Zvezdana Slavnića, te je priznala kako se jednom prilikom našla sa njegovom ljubavnicom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

- Ja sam nju našla. Ispričala se. Ona mi sve priznala. Sve smo se mi lepo objasnile i čovek je na kraju priznao. Dve žene kad te uzmu, to nije dobro stanje - istakla je Ćurčićeva.

Ana je pre emisije za Republiku otkrila da je tražila da Zvezdan dobije zabranu prilaska, a stvari sa njim će rešavati samo preko nadležnih organa.

Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala sa tim čovekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje "lajvove" sa lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se sa predatorom sreće ponovo? Niko - ispričala je Ana sinoć za Republiku.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading