POKAZALA JE PRAVO LICE! Baki B3 žestoko opleo po Anđeli zbog Zvezdana, pa prozvao i njenu porodicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnisao je!

POKAZALA JE PRAVO LICE! Baki B3 žestoko opleo po Anđeli zbog Zvezdana, pa prozvao i njenu porodicu!

Foto: Republika

Pevač i denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 na svom Instagram profilu isprozivao je mladu frizerku Anđelu Đuričić sa kojom je Zvezdan Slavnić prevario nevenčanu suprugu Ana u rijalitiju "Zadruga".

Đogani je podelio video u kome se u jednom delu vide intimni odnos popularnog rijaliti para, a u drugom delu u roditelji mlade zadrugarke koji govore kako su ponosni na učešće ćerke.

 

 

- Ponosni smo, zaista ne znam šta da kažem! Naša Anđela je takva, pokazala je svoje pravo lice i pravo lice naše familije - govori u klipu otac Anđele Đuričić koji je podelio Andrija Đogani na svom Instagram profilu.

Učesnik rijalitija "Zadruga" Zvezdan Slavnić ostavio je javno suprugu Anu, sa kojom je 15 godina bio u vezi i uplovio u romansu sa cimerkom Anđelom Đuričić, a to je Baki B3 više puta na TikToku osudio i rekao je da ne podržava nijedan vid prevare.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cana

25.01.2023 16:05

Zvezdanova ljubavnica je najpokvarenija,najpodmuklija učesnica Zadruge. Njoj Trebaju papiri da bi ostala u Beograd I zato to sve čini na jako pokvareni načni. Nemogu verovati da posoje takve ličnosti. Njen drečavi glas svakom smeta

Vojvotkinja Tolstoj

25.01.2023 21:26

Kurvarluk je bolesna stvar, opasno oštećenje mozga : bukvalno je psiha okrenuta naopačke, baš poremećaj. U pitanju nije samo ljubavnica, poremećaj je u svim sferama života : bolesne laži, prevare, preljube,lopovluk materijalni i duhovni, višedimenzionalne MANIPULACIJE... zarad pokvarenih ciljeva "prevejane" osobe. I urušeno je sve, javni, privatan život i sve vrednosti koje su postojale, zarad ljubavnice-pijavice Anđele i koledž-matori momak Zvezdan Slavnić, ponos svog oca bivšeg sportiste... koji je preponosan na svoje čedo !!