U ŽESTOKOM SUKOBU MAJE I JANJUŠA OTKRIVENA NJIHOVA NAJVEĆA TAJNA: Što ne priznaš da si ABORTIRALA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ne mogu da sede jedno pored drugog, a da se ne posvađaju, a sinoć je ta svađa dovela do otkrića novog detalja iz njihovog života.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žestok sukob Maje i Janjuša u emisiji!

Burna veza bivših zadrugara Maje Marinković i Marka Juanjuševića Janjuša završena je njihovim izlaskom iz rijalitija, a od tada se mnogo priča o njihovom odnosu.

Sinoće se ovaj bivši par suočio u emisiji "Narod pita", a Janjuš je rešio da otkrije Majinu tajnu. Naime, bivši zadrugar je priznao da je Maji poslao novac da abortira.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš je otkrio da je Maja abortirala!

- Ti si devojko za sprdnju, tebe svi zaje*avaju, kako ne razumeš. Nikako da kažeš u kom si mesecu? Što ne kažeš da si abortirala, poslao sam joj trideset hiljada dinara za abortus - izneo je Janjuš.

- Loša ti je priča, daj dokaz, zakuni se u dete da je ovo tačno da bi ti ljudi verovali - rekla je Maja.

- Ne spominji mi dete ku*vo raspala, ku*veštijo jedna! - viknuo je Marko, pa dodao:

- Imam ja dokaze, tri testa mi je poslala, možda je i lagala ali svakako ako je lagala mene onda ja lažem vas! Ja sam joj rekao da ću priznati dete ali da me ona ne zanima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ona tvrdi da Janjuš laže!

- Ja sam se od svega oporavila što kod njega nije slučaj. On laže kao i Mina pre neko veče kada je lupetala gluposti. Ovo je povređen čovek! - rekla je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading