NIJE LAKO DOĆI DO SVEGA DO ČEGA SMO DOŠLI! Predsednik Vučić ponosan na današnji dan: Biće ozbiljna injekcija za slabije razvijene opštine u Srbiji

Autor:

Biznis

16.10.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je urađen veliki posao za Srbiju

NIJE LAKO DOĆI DO SVEGA DO ČEGA SMO DOŠLI! Predsednik Vučić ponosan na današnji dan: Biće ozbiljna injekcija za slabije razvijene opštine u Srbiji

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon sastanka sa predstavnicima konzorcijuma kompanija Hyundai Engineering i UGT Renewables i potpisivanja Ugovora za realizaciju Projekta izgradnje bez upravljanja i održavanja samobalansiranih solarnih elektrana velikog kapaciteta, kojem su prisustvovali i predstavnici ambasade Republike Koreje, ambasade SAD i Korejske agencije za promociju trgovine i investicija - KOTRA Beograd.

- Veoma sam zadovoljan što danas prisustvujemo potpisivanju ovog ugovora, koji je deo najvažnijeg posla koji moramo da završimo pre 2027. godine, a tiče se energetske bezbednosti i sigurnosti i mogućnosti da imamo struju u vremenima koja dolaze. - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Predsednik je naglasio ad će Srbija pokušati na svaki način da dodatno privuče investitore, kako bismo ušli u korak sa modernim vremenima i dobro razumeli šta nas čeka u budućnosti, kako kaže, ne samo u sferi energije.

- Ovi pregovori traju dugo i nije lako doći do svega do čega smo došli. Biće ozbiljna injekcija za slabije razvijene opštine u Srbiji. - dodao je Vuči.

 

 

- Želim da se zahvalim svim ljudima koji su vredno radili na ovome, jer to ozbiljno pomaže Srbiji da napreduje i da sa izvesnom smirenošću i sigurnošću gleda u budućnost. - zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading