JANJUŠEV BRAT IMAO POSLEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put, pa PRESUDIO SEBI! ŠOK! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

25.12.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tada se oglasio zadnji put, pa presudio sebi!

JANJUŠEV BRAT IMAO POSLEDNJU ŽELJU: Oglasio se zadnji put, pa PRESUDIO SEBI! ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Rođeni brat učesnika "EliteMarka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Mihailo se, inače, poslednji put oglasio na društvenoj mreži "X" (nekadašnjem Tviteru) 14. decembra, kada je podelio vest da je jedan od njegovih eksplicitnih snimaka prešao preko milion pregleda, te poručio svojim pratiocima da se nada da će i sledeći dostići isto toliko. Ovo je dodatno doprinelo misteriji oko njegovog nestanka, s obzirom na to da njegove prethodne objave nisu ukazivale na bilo kakve probleme ili sumnje u njegovo mentalno stanje.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca. 

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

Republika

Foto: Instagram

Janjušev brat Mihailo Janjušević se ubio

Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa... Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - otkrio je za Republiku prijatelj pokojnog Janjuševog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Stanka

26.12.2023 07:40

Neka odmara u raju. Porodici Janjusevic iskreno saucesce.😭😭😭

Stefi

26.12.2023 11:52

Drago dete nisi trebao sebi oduzeti zivot. Trebao si ostati imun na uvrede tebi nebitnih ljudi. Zelja ce ti se ispuniti bice mnogo vise od milion pregleda objave o tebi,samo zalost sto su te objave o tvojoj smrti. Neka ti je laka zemlja lepi decko🖤

Viki

27.12.2023 22:49

....Da mu se Stvoritelj smiluje i primi ga u svoj vrt među one koji su stanari vrta Božjeg....Dragi, jedini Oče naš ,Ti koji si nas stvorio tebi se vraćamo...Ti se smiluj nad našima najdražima i dušama njihovim grešnim .Spasi nas od vatre pakla i sacuvaj nas od Sotone ...primi naša iskrena pokajanja,oprosti nam grebe naše, sačuvaj nam dušu od đavola I na pravom putu nas sačuvaj...Svi smo tvoji I tebi se vraćamo....Sačuvaj nas od vatre pakla I uvedi nas u bašte sa onima kojima si se smilovao I oprostio jer ti si bezgrešan I samo Ti možeš da nam pomogneš....Amin ...Iskreno saučešće ožaloščenima ì mir Božiji nad vama....Amin

neda

28.12.2023 03:13

pertuzno! svaka rec je suvisna .pocivaj u miru andjele