JEZIVI DETALJI SMRTI LIJAMA PEJNA: Osoblje hotela otkrilo potresne informacije, horda fanove prati situaciju uživo! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je izgubio život padom sa trećem sprata!

JEZIVI DETALJI SMRTI LIJAMA PEJNA: Osoblje hotela otkrilo potresne informacije, horda fanove prati situaciju uživo! (FOTO)

Foto: Carsten Windhorst / Camerapress / Profimedia

Bivši član grupe "One Direction" Lijam Pejn pronađen je mrtav ispred svog hotela u Buenos Ajresu, što je izazvalo šok i tugu među njegovim fanovima širom sveta. Policija Buenos Ajresa izdala je saopštenje u kojem je navela da je Pejn preminuo nakon pada sa terase trećeg sprata hotela. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, ali i postavljanje pitanja o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Hitna policijska intervencija

Osoblje hotela je zatražilo hitnu policijsku pomoć neposredno pre nego što je Pejn pao. Menadžer hotela je izjavio da je gost preterao sa upotrebom droge i alkohola, razbijajući stvari i uništavajući sobu. Takođe, istaknuto je da osoblje hotela nije moglo da uđe u sobu u kojoj je Pejn boravio prethodna dva dana, što je dodatno podiglo tenzije i zabrinutost za njegovo stanje.

- Imamo gosta koji je preterao sa upotrebom droge i alkohola. Razbija stvari, uništio je celu sobu - rekao je menadžer hotela.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn

Menadžer je rekao da im treba "nekoga da nam hitno pošalju" jer osoblje nije znalo "da li je život gosta ugrožen". Takođe, menadžer je istakao da osoblje hotela nije moglo da uđe u sobu u kojoj je gost boravio prethodna dva dana. 

Pablo Poličikio, direktor komunikacija Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa, potvrdio je da je Pejn "skočio sa balkona svoje sobe", što je dodatno zbunilo javnost i izazvalo pitanja o tome šta se zaista dogodilo te noći. Policija je odmah požurila u hotel kao odgovor na hitan poziv upozoravajući na "agresivnog čoveka koji bi mogao da bude pod uticajem droge ili alkohola."

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dramatična situacija ispred hotela

Fotografije Pejnove hotelske sobe, koje je objavila policija Buenos Ajresa, prikazuju razbijeni televizor. Vlasti sada istražuju okolnosti njegove smrti i sprovode autopsiju.

Sa hordama posmatrača i novinara okupljenih na ulici ispred hotela, vatrogasni kombi parkiran je što je moguće bliže izlaznim vratima, naizgled da bi sprečio druge da posmatraju scenu dok su reagovali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading