PRONAĐEN MRTAV BIVŠI ČLAN BENDA "ONE DIRECTION!" Policija otkrila zastrašujuće detalje!

Autor:

Zabava

16.10.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član One Direction preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela!

PRONAĐEN MRTAV BIVŠI ČLAN BENDA "ONE DIRECTION!" Policija otkrila zastrašujuće detalje!

Foto: Printscreen/Facebook/Liam Payne

Uzbuna je zavladala Buenos Ajresom nakon vesti o tragičnoj smrti bivšeg člana benda One Direction, Liama Pejmna, koji je preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela. Policija je potvrdila ovu tužnu vest, ističući da je Liam imao 31 godinu u trenutku nesreće.

Vest o Liamovoj smrti izazvala je talas šoka i tuge među njegovim obožavaocima širom sveta. Mnogi su se oglasili na društvenim mrežama izražavajući saučešće i delili svoje omiljene uspomene na njega i njegovu muziku.

Liam Payne je stekao globalnu popularnost kao član benda One Direction, koji je nastao tokom takmičenja X Factor. Nakon razlaza benda, Liam se posvetio solo karijeri i ostvario uspeh svojim singlovima i albumima. Njegova muzika je dotakla srca mnogih, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu pop muzike.

Prema policijskim izveštajima, Liam Pejn je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu. Istraga o okolnostima ovog tragičnog događaja je u toku, a javnost nestrpljivo očekuje dalje informacije o tome šta je dovelo do ove nesreće. Telo je nađeno u holu hotela, hotelski menadžer je pozvao policiju. Ponašao se agresivno u hotelu, pa se nagađa da je mogao biti pod uticajem alkohola ili droge.

Liam Pejn će zauvek biti upamćen kao talentovani muzičar i ljubazna ličnost koja je dotakla mnoge živote svojom muzikom i humanitarnim radom. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegovu muziku i uticaj koji je imao na muzičku industriju i fanove širom sveta.

Dok se svet suočava sa gubitkom talentovanog umetnika, Liama Pajna će pamtiti po svom nasleđu i doprinosu muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading