PREMINUO POZNATI MUZIČAR! Porodica se odmah oglasila, fanovi širom sveta slomljeni od bola!

Autor:

Zabava

15.10.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džekmaster je bio poznat po svojim raznovrsnim muzičkim setovima i produkcijama za izdavačke kuće poput CircoLoco Records i Crosstown Rebels.

PREMINUO POZNATI MUZIČAR! Porodica se odmah oglasila, fanovi širom sveta slomljeni od bola!

Foto: Pixabay

Preminula legenda Bundeslige

Škotski di-džej i producent Džek Revil, poznatiji kao Džekmaster, preminuo je u 38. godini života na Ibici zbog komplikacija nastalih usled slučajne povrede glave, potvrdila je njegova porodica na Instagramu.

Foto: printskrin/instagram

Džek Revil

 

- S dubokom tugom potvrđujemo preranu smrt Džeka Revila, poznatog mnogima kao Džekmaster - stoji u objavi porodice muzičara. Porodica je izrazila zahvalnost na podršci prijatelja, kolega i fanova, ali je zamolila za privatnost dok se suočavaju sa ogromnim gubitkom.

Foto: printskrin/instagram

Džek Revil

 

Uticaj na svet muzike

Oglasila se i njegova produkcija ističući Revilovu sposobnost mešanja žanrova i izvođenja elektrizirajućih DJ setova, koja mu je donela poštovanje i divljenje širom sveta. Njegovo nasleđe će nastaviti da inspiriše, a njegov uticaj na svet plesne muzike ostaće neizbrisiv.

Foto: printskrin/instagram

Džek Revil

 

Džekmaster je bio poznat po svojim raznovrsnim muzičkim setovima i produkcijama za izdavačke kuće poput CircoLoco Records i Crosstown Rebels. Njegova karijera počela je radom u prodavnici ploča Rubadub u Glazgovu sa samo 14 godina, što je jasan pokazatelj njegove strasti i predanosti muzici još od najranijih godina.

Džekmaster je ostavio neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike, a njegova prerana smrt ostavlja prazninu koju će teško ispuniti. Navijači i kolege iz muzičke industrije se opraštaju od ovog talentovanog umetnika čiji će uticaj ostati živ i nakon njegovog odlaska. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading