SLAVNI REPER POSTAJE DEDA! Radosne vesti mu saopštene na NAJSLAĐI mogući način, nema ko nije ZAPLAKAO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.10.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eminem objavio da je njegova ćerka u drugom stanju!

SLAVNI REPER POSTAJE DEDA! Radosne vesti mu saopštene na NAJSLAĐI mogući način, nema ko nije ZAPLAKAO! (GALERIJA)

Foto: Tanug/AP

Proslavljeni reper Eminem otkrio je da će postati deda. Naime, njegova 28-godišnja ćerka Hejli Džejd Skot i njen suprug Evan Meklintok očekuju svoje prvo dete. Vest da će muzička zvezda dobiti unuka otkrivena je u njegovom novom spotu za pesmu "Temporary", (eng. privremeno) gde je prikazan trenutak kada mu njegova ćerka Hejli saopštava da je trudna. U spotu se takođe vidi kako Hejli poklanja svom ocu dres "Detroit Lajonsa" sa natpisom "Deda", zajedno sa ultrazvučnom slikom bebe.

Podsećanja radi, Hejli i Evan su se venčali u maju, nakon što su bili u vezi od 2016. godine i verili se u februaru 2023. godine. Venčanje je održano u Batl Kriku u Mičigenu, na skromnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica. Hejli je nosila predivnu belu venčanicu sa tilom i velom.

Inače, Hejli je odrasla u Detroitu sa roditeljima Eminemom (pravim imenom Maršal Brus Meters III) i majkom Kim Skot. Nedavno je pokrenula podkast "Just A Little Shady" zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Britani Edni, gde su se prisećale svog detinjstva i odrastanja na turneji. Hejli je podelila da su joj ove pesme izazvale jaku emotivnu reakciju, posebno nova pesma, koju je njen otac posvetio njoj.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/EminemMusic

Eminova ćerka u drugom stanju

Eminem je izjavio da je ponosan na Hejli i njen uspeh, te da je diplomirala sa prosečnom ocenom 3,9 na Državnom univerzitetu Mičigen, gde je studirala psihologiju. Takođe je izrazio kajanje zbog propuštenih trenutaka u njenom životu, što je kasnije obradio u svojim pesmama. Eminem je takođe podelio da je 16 godina čist od zavisnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading