OTKRIVEN NASLOV TREĆEG DELA "AVATARA": Džejms Kameron progovorio o svim DETALJIMA i PREMIJERI: "Publika ovo ne očekuje!"

Autor:

Zabava

12.08.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći nastavak sniman je uporedo sa drugim delom "Avatara".

OTKRIVEN NASLOV TREĆEG DELA "AVATARA": Džejms Kameron progovorio o svim DETALJIMA i PREMIJERI: "Publika ovo ne očekuje!"

Foto: youtube.com/printscreen

Reditelj Džejms Kameron otkrio je detalje o trećem nastavku filma "Avatar" na velikoj konferenciji u Kaliforniji, koju je organizovala kompanija "Dizni". Fanovima popularnog filma konačno je otkriven naziv trećeg dela ostvarenja o Avatarima i on će glasiti: "Avatar: Vatra i pepeo".

Kameron je naglasio da novi film nije ono što publika očekuje, ali definitivno je ono što želi, prenosi Bi-Bi-Si.

Republika

Foto: shutterstock

Džejms Kameron

- To je suluda avantura i praznik za oči ali ima i veoma mnogo emocija, više nego ikada ranije. Idemo na jedan veoma izazovan teren za sve likove koje volite i poznajete - rekao je Kameron.

Reditelj je uporedio treći nastavak i drugi deo filma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avatar (@avatar)

 

Pojavljuju se novi likovi, jedan ćete posebno voleti, ili ćete voleti da ga mrzite - rekao je Kameron, pa oktrio da će vođu "Pepela" igrati španska glumica Una Čaplin, koja se proslavila ulogom u seriji "Igra prestola".

Kameron je producirao sve filmove "Avatar” sa svojim dugogodišnjim kreativnim partnerom Džonom Landauom, koji je preminuo u julu od raka u 63.godini.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Radnja filma "Vatra i pepeo" odvija se neposredno nakon završetka prošlog filma i prikazaće susret porodice Sali i ratobornog klana poznatog kao Ash People, koji predvodi poglavica Varang. Ovaj narod živi na vulkanskom području Pandore i skloniji je nasilju i borbama za moć.

Premijera filma "Avatar: Vatra i pepeo" planirana je za 19. decembar 2025. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading