DŽONI DEP LJUBI 33 GODINE MLAĐU RUSKINJU! Glumac uplovio u vezu s zanosnom manekenkom, AMBER HERD NA APARATIMA!

Autor:

Zabava

16.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burnog perioda i suđenja s bivšom suprugom koje je pratio ceo svet, Dep je pronašao novu ljubav.

DŽONI DEP LJUBI 33 GODINE MLAĐU RUSKINJU! Glumac uplovio u vezu s zanosnom manekenkom, AMBER HERD NA APARATIMA!

Foto: Tanug/AP

Glumac Džoni Dep (61) u ljubavnoj je vezi s ruskom manekenkom i kozmetičarkom Julijom Vlasovom (28), prenosi Dejli mejl. Izvori bliski glumcu su za pomenuti list potvrdili da je glumac pronašao novu ljubav i da je reć o 33 godine mlađoj Ruskinji sa kojom se, kako su naveli, viđa povremeno.

Fatalna Ruskinja živi u Pragu, gde uspešno vodi svoj kozmetički salon, a prema daljim pisanjima Dejli mejla, Dep i Julija su se prvi put sreli 2021. godine na 55. Filsmkom festivalu u Karlovim Varima. Navodno, od tada se povremeno viđaju budući da se Julija veoma dopala Džoniju, koji je prošao kroz težak period.

 

 

Jednom prilikom je ova lepotica objavila zajedničku fotku sa Depon na svom Instagramu, ali ju je brzo potom uklonila sa društvene mreže, piše britanski tabloid.

Slavni oskarovac i fatalna lepotica nisu se oglašavali povodom navoda da su u vezi, ali Julijina majka je za ruske medije imala šta da poruči kada su je pitali za vezu njene ćerke.

Bolje je da o tome razgovarate sa mojom ćerkom. Ne znam ništa, sva pitanja su za nju - rekla je, prenosi "Dejli mejl".

Inače, Džoni Dep se punih šest godina sudio sa svojom bivšom suprugom Amber Herd, a događaje iz sudnice pratio je ceo svet. Skandali, prljav veš iz njihove spavaće sobe i međusobne optužbe iznošeni su u javnost. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd i Džoni Dep

Sve je počelo kada je Dep podneo tužbu protiv Herdove zbog teksta koji je napisala za Washington Post u decembru 2018. godine i u njemu sebe opisala kao "javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja", a iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara. Onda je ona podnela protivtužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je "pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje". Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara. Amber je negodovala u više navrata, te je najavljivala žalbe, a u javnosti je izjavila da nema novca da isplati bivšeg supruga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading