POPLAVA NA KONCERTU SLAVNOG BENDA: Pogledajte JEZIVE SCENE, fanovi nisu mogli da veruju šta im se dešava!

Autor:

Zabava

23.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, obilna kiša nije zaustavila koncert!

POPLAVA NA KONCERTU SLAVNOG BENDA: Pogledajte JEZIVE SCENE, fanovi nisu mogli da veruju šta im se dešava!

Foto: tiktok.com/printscreen

Koldplej

Uprkos žestokom nevremenu, britanski rok bend Koldplej je priredio nezaboravan nastup u Lionu, Francuska, kao deo njihove svetske turneje "Muzika sfera". Društvene mreže su bile preplavljene slikama i snimcima fanova Krisa Martina i njegovih kolega iz benda, koji su se kreativno štitili od nemilosrdne kiše koristeći plastične kese, improvizovane pokrivače i sve što su mogli da pronađu. 

Obilna kiša nije zaustavila koncert, jer je voda počela da se skuplja na stadionu, prisiljavajući posetioce da hodaju kroz vodu duboku do članaka. Ipak, mnogi su prihvatili situaciju, natopljeni do kostiju, ali neumorno entuzijastični.

Posvećeni fanovi i stadion u Lionu

Najverniji pratioci ovog londonskog benda, koji su stigli na stadion Olimpik Lion četiri sata pre glavnog događaja, podneli su najveći teret oluje. Stadion, poznat i kao stadion u Lionu, uskoro će biti domaćin fudbalskih utakmica na Olimpijskim igrama. Ovi fanovi nisu bili obeshrabreni, čak ni kada su predgrupe Ronisia i Džanel Monae izašle na scenu usred poslednjih kapi kiše. Kako je Coldplay ušao na vlažnu scenu, nebo je počelo da se čisti, signalizirajući promenu vremena.

Svetska turneja Muzika sfera

Turneja Muzika sfera počela je u martu 2022. godine i završiće se koncertima u Novom Zelandu kasnije ove godine. Od preostalih evropskih koncerata, najbliži našem regionu su oni u avgustu u Beču.

Uprkos izazovnim uslovima, koncert u Lionu će biti upamćen kao izvanredan dokaz posvećenosti i otpornosti fanova Koldpleja, dok su hrabro prolazili kroz elemente kako bi doživeli nezaboravnu noć muzike.

Republika

Foto: Wikimedia/Raph_PH

grupa Koldplej

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading