PEVAČ RAMŠTAJNA U BEOGRADU POPRAVLJAO ZUBE! Tokom boravka u našoj zemlji Til Lindeman išao kod stomatologa

Autor:

Zabava

30.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskortistio priliku da prveri stanje u ustima.

PEVAČ RAMŠTAJNA U BEOGRADU POPRAVLJAO ZUBE! Tokom boravka u našoj zemlji Til Lindeman išao kod stomatologa

Foto: SCHROEWIG/CS / DPA / Profimedia

Popularni nemački bend Ramštajn održao je dva spektakularna koncerta u Beogradu 24. i 25. maja i celu Evropu okupio u Srbiji. Dok su verni fanovi iz različitih zemalja s nestrpljenjem iščekivali da zagrmi "Du hast" sa scene na beogradskom Ušću, članovi benda su iskoristili boravak u Srbiji i da obave neke privatne stvari.

Tako je pevač Til Lindeman, frontmen Ramštajna, odlučio da poradi na svojim zubima tokom boravka u našoj zemlji.

On je posetio jednu stomatološku ordinaciju u srpskoj prestonici, a po završetku intervencije Lindeman se fotografisao, a slika iz ordinacije osvanula je na Instagramu. 

- Naš dragi Til Lindeman u poseti stomatologu u Beogradu - navedeno je u opisu fotografije na kojoj pevač pozira, pretpostavlja se, sa zubarkom. 

 

 

 

Ramštajn je raspametio publiku na Ušću, a jedan snimak postao je viralan na društvenim mrežama. Nakon završetka drugog koncerta po redu, oduševljena publika je tražila bis uz zanimljivu pesmu.

Masa ljudi je uglas zapevala stihove "Izađi mala, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas", nadajući se povratku benda na scenu. U opisu videa na TikToku stajalo je: "Najjači narod na svetu".

 

https://www.tiktok.com/@f.lezaic/video/7372964105868643590?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7334354277185947141

 

Podsećanja radi, i prvi koncert grupe Ramštajn bio je spektakularan. Tačno u 21.05, čuvena šestorka spustila se liftom sa tornja na impresivnu binu, a nakon Hendlove kompozicije, najprepoznatljivije lice benda, pevač Til Lindeman, izveo je miks Ramštajnovih hitova u vidu numere „Ramm 4“. Prepuno Ušće ovacijama je pozdravilo bend, a već sam start je bio ekspolozivan. Usledili su hitovi "Keine Lust", "Sensucht", "Links 2,3,4", a numeru „"Deutchland", izveli su u dve verzije - u tehno maniru, a zatim i u originalnoj formi,  dok je publika zajedno pevala sa Tilom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading