PEVAČ RAZOTRKIO SVE TAJNE KERI FIŠER! Zbog OVOGA se princeza Leja iz "Ratova zvezda" odala POROCIMA!

Autor:

Zabava

28.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Blant bio je blizak prijatelj čuvene glumice.

PEVAČ RAZOTRKIO SVE TAJNE KERI FIŠER! Zbog OVOGA se princeza Leja iz "Ratova zvezda" odala POROCIMA!

Foto: shutterstock

Pevač Džejms Blant, inače blizak prijatelj glumice Keri Fišer koja se proslavila ulogom princeze Leje u "Ratovima zvezda", ispričao je da je glumačka zvezda bila pod ogromnim pritiskom šefova zbog čega se odala porocima. Naime, od nje se zahtevalo da bude mršava i u 60. godini.

- Ona je stvarno pozitivna, ali vršili su veliki pritisak na nju da bude mršava... Bila je pod velikim pritiskom i ponovno je počela da se drogira - prenosi Daily Mail reči pevača.

Fišerova je preminula 2016. godine. Njene srce prestalo je da kuca, a uzrok je koktel droga, kao što su kokain, ekstazi, alkohol i opijati.

Republika

Foto: Profimedia

Keri Fišer

Dok je govorio o bizarnim uslovima rada preminule zvezde, Blant je priznao da se i sam zatekao u neprijatnim situacijama samo zbog svog poziva. On je otkrio da mu je šef benda Pussycat Dolls pretio da prestane da spava s članicom grupe. Reč je o Džesiki Suti s kojom je navodno pre 18 godina proveo noć.

- Šef diskografske kuće poslao je krupnog čovjeka da mi kaže da će me ubiti ako ponovno spavam s Pussycat Doll - rekao je pevač. 

Džejms Blant je pronašao sreću s aristokratkinjom Sofijom Velsli. Par ima dva sina, a najstarijem je kum popularni pevač Ed Širan. 

- Slava je poput droge i nalazim se u veličanstvenom delu svog života u kojem ona bledi - zaključio je Blunt.

Džejms Blant poznat je svetu kao pevač romatične numere “You’re Beautiful”, a u Srbiji je možda i poznatiji po tome što je bio vojnik na Kosovu, tokom rata 1999. godine. Pre nego što se proslavio, Blant je bio kapetan u Britanskoj vojsci, a kao oficir u izviđačkim jedinicama poveo je mirovne trupe NATO na Kosovo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading