ROKER POGINUO POD TUŠEM: Svet prepričava BIZARNU NESREĆU, majka potvrdila tragične vesti!

Autor:

Zabava

22.05.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni roker poginuo je u bizarnoj nesreći.

ROKER POGINUO POD TUŠEM: Svet prepričava BIZARNU NESREĆU, majka potvrdila tragične vesti!

Foto: Chris McKay / imago stock&people / Profimedia

Američki pop rok bend "Train" doživeo je težak udarac gubitkom jednog od svojih osnivača, Čarlija Kolina, koji je preminuo u 58. godini. Njegova majka potvrdila je tragične vesti, navodeći da je Čarli "okliznuo i pao pod tušem". Ova vest je potresla muzičku industriju i obožavaoce širom sveta.

Iako je bio talentovan basista, Čarli Kolin je bio primoran da napusti bend 2003. godine zbog problema sa zloupotrebom supstanci. Pevač benda, Pat Monahan, opisao je Kolina kao "neverovatnog basistu" koji je patio od velikih bolova, a način na koji se nosio sa tim bio je težak za sve oko njega.

U skorije vreme, Kolin se preselio u Brisel gde je držao muzičku majstorsku klasu na konzervatorijumu, kao i pravio muziku za film. Ovaj prelazak u drugu fazu karijere pokazuje Koljinu posvećenost muzici i želju da prenese svoje znanje mladim generacijama.

Grupa "Train" osnovana je u San Francisku 1993. godine, a postigla je veliki uspeh sa svojim debi albumom 1998. godine, posebno sa hit pesmom "Meet Virginia". Međutim, pravi uspeh postigli su albumom "Drops of Jupiter (Tell me)" iz 2001. godine, čija je istoimena pesma osvojila dve Gremi nagrade 2002. godine. Bend "Train" je i danas aktivan i prodao je preko 10 miliona albuma i 30 miliona pesama širom sveta.

Čarli Kolin će ostati upamćen kao talentovani muzičar čiji je doprinos bendu "Train" bio od neprocenjive vrednosti. Njegova smrt je veliki gubitak za muzičku industriju, ali će njegova muzika nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading