LICE DONATELE VERSAČE ŠOKIRALO NA MET GALI: Ovako slavna Italijanka sada izgleda!

Autor:

Zabava

07.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je neko sumnjao, sada je shvatio da je Italijanka definitivno rekla "ne" prirodnom starenju.

LICE DONATELE VERSAČE ŠOKIRALO NA MET GALI: Ovako slavna Italijanka sada izgleda!

Foto: Profimedia

Slavna Donatela Versače bila je veoma zapažena na sinoćnoj Met Gali budući da su sve oči blie uprte u nju! Na zanimljiv način je ispratila dres- kod "Vrt života" u mini haljini, ali je pogled na njeno lice novi dokaz da je odavno rekla ne prirodnom starenju i prirodnoj lepoti koja ju krasila. 

Sestra svetski poznatog dizajnera Đanija Versačea spada u najekstremnije primere plastične hirurgije i to je neizbežno sasvim očigledno. 

Kreativna direktorka poznate italijanske modne kuće "Versače" odavno je donela odluku da promeni na svom licu sve što se promeniti može i nažalost, nije odustala od takve odluke. Mnogo toga je "popravila" na svom licu, pa ostavlja utisak kao da nije sa planete Zemlje. Promene izgleda kreativne direktorke modne kuće "Versače" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti.

Republika

Foto: Profimedia

 

Postavlja se i pitanje zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis. Stručnjaci ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

Inače, Donatela Versače od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading