RIJALITI ZVEZDA IMA RAK: Oglasio se i saopštio POTRESNE VESTI!

Autor:

Zabava

28.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Džouzi podelio tužnu vesti, javnost ostala u šoku!

RIJALITI ZVEZDA IMA RAK: Oglasio se i saopštio POTRESNE VESTI!

Foto: printscreen/instagram

Australijska rijaliti zvezda Hari Džouzi nedavno je šokirala javnost objavom da mu je dijagnostikovan rak kože. Ovaj mladi i popularni učesnik Netfliksovog rijaliti programa "Too Hot to Handle" i "Plesa sa zvezdama" odlučio je da javno podeli svoju dijagnozu kako bi podigao svest o važnosti redovnih pregleda i zaštite od sunca.

Hari je istakao da je odlučio da podeli svoje iskustvo kako bi podstakao druge da redovno obavljaju preglede kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry 🧿 (@harryjowsey)

- Ne postoji lak način da ovom kažem, ali prošle nedelje sam išao kod dermatologa na pregled i pronašli su mi rak na koži. Ali, biću dobro, sve će biti dobro - rekao je on i dodao da je obznanio javno svoju dijagnozu da bi naterao druge da se pregledaju i da uvek mažu zaštitu od sunca na sebe:

- Iako imate pegice kao ja, idite i proverite se jer nikad ne znate. Ja sam ovo imao na mom ramenu dve godine, a nisam imao ni ideju da je tu. Proveravajte svoju kožu, nosite zaštitni faktor i vodite malo više računa, jer ja to moram sad da radim i veoma me plaši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry 🧿 (@harryjowsey)

Pored svojih nastupa u rijaliti programima, Hari Džouzi je stekao veliku popularnost i na društvenim mrežama. Sa devet miliona pratilaca na Instagramu i TikToku, on koristi svoju platformu da promoviše važne poruke o zdravlju i samopregledu.

Ostaje da vidimo kako će se Hari nositi sa izazovima lečenja raka kože, ali je ohrabrujuće videti kako je odlučan da iskoristi svoju javnu ličnost kako bi podigao svest o ovoj važnoj temi. Nadamo se da će njegova otvorenost inspirisati druge da vode računa o svom zdravlju i redovno se pregledaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading