NAJJEZIVIJA SERIJA KRIJE MRAČNU TAJNU: Ova priča je zaludela Srbiju i CEO SVET, gledaoci ISTRAUMIRANI: Nisam ista osoba nakon OVOGA!

Autor:

Zabava

23.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Baby Reindeer" nikoga nije ostavila ravnodušnim!

NAJJEZIVIJA SERIJA KRIJE MRAČNU TAJNU: Ova priča je zaludela Srbiju i CEO SVET, gledaoci ISTRAUMIRANI: Nisam ista osoba nakon OVOGA!

Foto: youtube.com/printscreen

Ceo svet bruji o poslednjem Netfliksovom hit projektu, seriji "Baby Reindeer", rađenoj po istinitim događajima. Gledaoce je uznemirila, ali i "zarobila" istinita priča o jezivom iskustvu komičara sa progoniteljkom, koja je verno prikazana na malim ekranima.

Publika ove serije dobila je priliku da zajedno sa glavnim likovima istraži mračnu stranu ljudske prirode, a komentari o ovom projektu su preplavili društvene mreže. Serija je trenutno i među najpopularnijima u Srbiji. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Serija je rađena po životu Ričarda Gada, koji tumači glavnog lika

"Volim mračne stvari, ali ovo je bilo... MRAČNO. Odlično napravljen i izuzetan komad televizije, ali nije za one sa slabim srcem", "Teško je da se gledaju neki delovi, ali je serija odlična", "Ovo je jedna od najmoćnijih stvari koju sam gledao i ne mogu da prestanem da mislim o tome", "Retko kada možemo da dobijemo priliku da vidimo nešto ovako iskreno i sirovo", "Brilijantno! Toliko je mračno, da nisam mogao da skrenem pogled", "Hrabro, neverovatno, odlična serija", "Ovo me je povelo na emotivni rolerkoster", "Šokiran i slomljen, ne verujem da postoji drugi projekat koliko ovako istražuje traumu i zlostavljanje", "Nisam ista osoba nakon ove serije", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ono što je mnoge iznenadilo je da je serija zapravo rađena po priči Ričarda Gada, koji tumači glavnu ulogu u seriji i za kamere ponovo preživljava svoje traume. Ričarda je svojevremeno proganjala žena koja mu je slala hiljade i hiljade poruka - 41.071 putem imejla, 350 sati glasovnih poruka, 744 tvita, 46 poruka na Fejsbuku i 106 stranica pisama, zajedno sa vunenim šeširom, donjim vešom, pilulama za spavanje i plišanom igračkom. Imejlovi koji su prikazani u seriji su stvarne poruke koje je Ričard dobijao.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ričard je u seriji ponovo preživeo svoje traume

Kako se serija odvija, publika saznaje i za druge traume i zlostavljanja koje je Ričard preživeo. Ono što je "zarobilo" publiku je što i u najtežim trenucima, serija prikazuje svetle i humane momente, a posebno je zanimljiv lik Ričardove progoniteljke.

- Bilo bi loše da sam je predstavio kao čudovište, jer ona nije dobro i sistem ju je izneverio - ispričao je Ričard za "The Independent".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading