PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠAN PEH: Kamera sve usnimila, HAOS u emisiji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejti Peri izdala izazovna kombinacija!

PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠAN PEH: Kamera sve usnimila, HAOS u emisiji! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Kejti Peri

Poznata pevačica Kejti Peri nedavno je privukla pažnju svojih fanova svojim opuštenim pristupom u ulozi žirija takmičenja "Američki idol". Međutim, jedan neobičan trenutak iznenadio je kako nju, tako i publiku. Naime, Kejti se odlučila za metalik top koji je izazvao pravu paniku tokom snimanja emisije kada joj se otkvačio usred programa. Srećom, brzom reakcijom uspela je da zadrži sve pod kontrolom, koristeći jastuk kako bi izbegla neprijatnost koja je mogla da se dogodi. 

Kejti je poznata po svojim neobičnim stajlinzima, a ovoga puta odlučila se za metalik top. Nažalost, tokom snimanja se top otkačio, te je pevačici malo falilo da joj se otkrije grudi. Srećom, brzom reakcijom zadržala je poprsje jastukom, a zatim je celu situaciju podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, koji su bili oduševljeni njenom duhovitošću.

 

 

- Mislim da će ovo verovatno biti moja poslednja sezona Idola. Mislim, volim taj šou jako. Povezao me je sa srcem Amerike, ali osećam kao da moram da izađem i da osetim taj puls - rekla je ona.

Nedavno je Kejti otkrila da je ovo najverovatnije njena poslednja sezona kao članica žirija "Američkog idola". Istakla je da voli ovaj šou, ali oseća potrebu da izađe i oseti "puls". Ipak, ostavlja prostora da se predomisli, ostavljajući fanove u iščekivanju.

Kejti Peri je definitivno unela svoj poseban šarm u "Američki idol" i njeno prisustvo će nedostajati ukoliko se zaista odluči da napusti ovu ulogu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading