ČUVENA PEVAČICA NAPALA SVOJU SUPRUGU: Napravila HAOS u alkoholisanom stanju, evo šta je izjavila na SUDU!

Autor:

Zabava

12.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica išla na sud zbog incidenta koji se navodno desio 3. decembra prošle godine!

ČUVENA PEVAČICA NAPALA SVOJU SUPRUGU: Napravila HAOS u alkoholisanom stanju, evo šta je izjavila na SUDU!

Foto: Tanjug/AP, Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

Nekadašnja manekenka i pevačica Samanta Foks (57) privedena je zbog nedoličnog ponašanja u avionu u decembru prošle godine. Prema navodima izvora, Foks je bila u alkoholisanom stanju i pretila je policajcu prilikom hapšenja. Nakon incidenta, provela je noć u zatvorskoj ćeliji pre nego što je izašla na saslušanje.

Danas se Samanta Foks pojavila pred Sudom za prekršaje gde je suočena sa optužbama za pravljenje haosa u pijanom stanju i navodni napad na svoju suprugu, Lindu Olsen (47). Incident se navodno desio 3. decembra prošle godine. Foks se izjasnila krivom za ponašanje u alkoholisanom stanju i nered, ali je negirala optužbe da je napala suprugu.

Republika

Foto: Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

Samanta Foks

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je reč o poznatoj ličnosti iz sveta mode i muzike. Mnogi su iznenađeni Samantinim postupcima budući da je javnosti poznata kao uspešna pevačica i nekadašnja manekenka. Njeni fanovi su izrazili zabrinutost zbog ovog događaja, dok su se pojedini oglasili podržavajući Foksovu i izražavajući nadu da će prevazići ovaj izazov.

Samanta Foks se suočava sa posledicama svog nedoličnog ponašanja u avionu, a njeno izjašnjavanje kao krivom za ponašanje u alkoholisanom stanju pokazuje da je svesna svojih postupaka. Ostaje da se vidi kako će se ovaj događaj odraziti na njen javni imidž i karijeru, te da li će uspeti da se izbori sa posledicama ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading