RAT ZA IMOVINU BIVŠEG PARA NEMA KRAJ: Maratonska borba od 500 miliona, glumica u novom PROBLEMU!

Autor:

Zabava

07.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maratonsko suđenje Breda Pita i Anđeline Džoli!

RAT ZA IMOVINU BIVŠEG PARA NEMA KRAJ: Maratonska borba od 500 miliona, glumica u novom PROBLEMU!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Ogorčena pravna bitka oko francuske vinarije Miraval između Breda Pita i Anđeline Džoli, čija se vrednost procenjuje na 500 miliona dolara, mogla bi da zavisi od jednog bednog dolara. Holivudske zvezde su se našle u pravnom ratu oko vlasništva nad ovom vinarijom koju su zajedno kupili 2008. godine u nameri da pokrenu razvoj vinskog brenda.

Republika

Foto: shutterstock

Bred Pit

Pravni rat se odvijao na sudovima u Kaliforniji i Luksemburgu, a sada se navodi da bi u sporu mogao da presudi iznos od jednog dolara. Naime, neposredno pre venčanja 2014. godine, Bred Pit je Anđelini Džoli poklonio dodatnih 10 odsto vlasništva, a tih deset odsto prodao je po simboličnoj ceni od jednog evra, odnosno 1,08 dolara. Nakon završetka njihovog odnosa, Džoli je prodala svoj udeo reduzećoj grupi Stoli, čiji je vlasnik ruski oligarh Jurij Šefler. Međutim, glumčevi advokati tvrde da Džoli nije platila sporni iznos od jednog evra, odnosno 1,08 dolara, te zbog toga traže da se ugovor poništi.

Uprava Stolija se oglasila povodom celog slučaja, ističući da nisu upoznati s bilo kakvim problemima vezanim za kupovinu 50 odsto Miravala te da nemaju nikakve brige u vezi s tim. S druge strane, pravni tim glumice sada pita da li je ona platila sporni iznos ili ne.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Bred Pit i anđelina Džoli

Ova pravna bitka nije jedini sukob između Breda Pita i Anđeline Džoli. Ranije su tvrdili različite verzije događaja u vezi s prodajom vinarije, što je dodatno zakomplikovalo njihov odnos.

Ostaje da se vidi kako će se ova pravna drama okončati i ko će na kraju završiti kao vlasnik jedne od najpoznatijih vinarija u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading