UMRO UČESNIK VELIKOG BRATA: Saopštene tragične vesti o rijaliti zvezdi!

Autor:

Zabava

27.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopšteno da je rijaliti učesnik umro u 40. godini!

UMRO UČESNIK VELIKOG BRATA: Saopštene tragične vesti o rijaliti zvezdi!

Foto: Youtube

Jedan od učesnika rijalitija "Veliki brat", Džordž Gilbi, iznenada je preminuo u 40. godini života nakon nesreće na poslu. Gilbi je stekao popularnost u Velikom bratu, stigavši čak do finala, a kasnije je 2013. godine proslavio u drugoj seriji Guglboksa zajedno sa svojom porodicom. Međutim, samo tri godine ranije, porodica Gilbi se suočila sa tragičnim gubitkom kada je nakon borbe sa karcinomom preminuo Džordžev otac Pit.

Gilbi je bio omiljen među svojim pratiocima ali je njegov život bio obeležen i teškim trenucima. Naime, pet godina nakon učešća u Velikom bratu, Džordž je osuđen na tri godine zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Nakon hapšenja, priznao je da je vozio u alkoholisanom stanju, što je izazvalo šok i nevericu među njegovim obožavaocima.

 

 

- Srce mi se slama, ali Džordž Gilbi.... Zaista ćeš mi nedostajati prijatelju. Uvek sam osvetljavao sobu, brinuo o drugima i uspomene koje smo napravili čuvaću zauvek brate. Od CBB-a do razgovora sa tobom prošle nedelje, veoma ćeš mi nedostajati... Ma boiii! Volim te GG - napisao je on.

Samo četiri dana pre tragičnog događaja, Džordž je objavio na Fejsbuku da je uplatio članarinu za teretanu i podelio fotografiju na kojoj se znoji posle treninga. Ova odluka je bila deo njegovog napora da promeni životne navike, što je pokazivalo da je bio motivisan da krene napred.

Džordž Gilbi će zauvek ostati upamćen po svom učešću u rijalitijima i tragičnom krajem života, ostavljajući iza sebe mnoštvo uspomena koje će njegovi fanovi zauvek čuvati u srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading