Gipsy Kings by Andre Reyes donose nezaboravni muzički spektakl u Beograd na vodi: Dva sata sirove energije i čiste strasti!

Autor:

Zabava

27.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende “gipsy” muzike najavljuju koncert koji će oboriti sve rekorde u prestonici!

Gipsy Kings by Andre Reyes donose nezaboravni muzički spektakl u Beograd na vodi: Dva sata sirove energije i čiste strasti!

Foto: Totalisimo

Gipsy Kings

Gipsy Kings, ikonični bend poznat po svojoj zaraznoj muzici i energičnim nastupima, najavljuje nezaboravan koncert u Beogradu na vodi, 19. maja, u organizaciji Skymusic-a. Ova vest je izazvala ogromno interesovanje ljubitelja muzike širom regiona, a očekuje se da će bend oduševiti publiku svirkom koja će trajati više od dva sata!

Republika

Foto: Totalisimo

Gipsy Kings

Sa bogatom muzičkom istorijom koja seže decenijama unazad, Gipsy Kings su postali sinonim za strastvenu flamenko muziku i zarazne latino ritmove, a njihovi hitovi poput "Bamboleo", "Volare", "Djobi Djoba" i mnogi drugi osvojili su srca publike širom sveta, ostavivši neizbrisiv trag u muzičkoj industriji.

Ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl se prodaju neverovatnom brzinom, a mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading