ZBOG OVOGA JE UMRO POZNATI GLUMAC: Konačno otkriven uzrok smrti!

Autor:

Zabava

23.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajan O'Nil, legendarni holivudski glumac, preminuo je 8. decembra u 82. godini života!

ZBOG OVOGA JE UMRO POZNATI GLUMAC: Konačno otkriven uzrok smrti!

Foto: Profimedia

Rajan O'Nil, legendarni holivudski glumac, preminuo je 8. decembra u 82. godini života. Iza njega je ostala impresivna karijera koja je trajala više od šest decenija, ali i borba sa brojnim zdravstvenim problemima.

O'Nil je godinama patio od kardiomiopatije i borio se sa rakom prostate, kao i dijagnozom hronične leukemije. Preminuo je od kongestivne srčane insuficijencije, što predstavlja nesposobnost srca da zadovolji potrebe tela za krvlju. Kardiomiopatija, koja se odnosi na skup različitih srčanih stanja, dodatno je otežavala njegovo zdravstveno stanje.

Neposredno pred smrt, O'Nil je bio hospitalizovan u zdravstvenom centru Providens Saint John's u Santa Monici, Kalifornija. Fotografije snimljene neposredno pre njegove smrti prikazuju glumca u invalidskim kolicima, okruženog negovateljima i čuvarima. Izgledao je mršavo i krhko, jasno pokazujući koliko je bolest uzela danak.

Republika

Foto: Profimedia

Rajan o Nil

O'Nil je bio otac četvoro dece, a njegov sin Patrik podelio je tužnu vest o očevoj smrti na društvenim mrežama. O'Nil je bio poznat po svojoj eruptivnoj vezi sa glumicom Farom Foset, sa kojom je proveo tri decenije života. Njegova ćerka Tejtum, takođe glumica, izrazila je veliku tugu zbog očeve smrti, ističući koliko će joj nedostajati.

Rajan O'Nil ostaje upamćen kao holivudska ikona sa impresivnom filmografijom, a njegova uloga u filmu "Love Story" obeležila je sedamdesete godine prošlog veka. Nominovan je za Oskara i Zlatni globus, a ostvario je zapažene uloge u filmovima poput "Barry Lyndon" i "Peyton Place".


Rajan O'Nil će zauvek biti upamćen kao neponovljiva holivudska legenda, čiji je talenat obeležio filmsku industriju. Svojim nasledstvom i uticajem, ostavio je neizbrisiv trag u svetu zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading