BEOGRAD NA MAPI SVETSKIH ZVEZDA: Brajan Adams otvara sezonu spektakularnih koncerata u domaćoj prestonici, šuška se o još jednom iznenađenju? (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestonica će biti svedok neverovatne produkcije, uzbudljive atmosfere i vanvremenskih numera koje su oblikovale mnoge generacije.

BEOGRAD NA MAPI SVETSKIH ZVEZDA: Brajan Adams otvara sezonu spektakularnih koncerata u domaćoj prestonici, šuška se o još jednom iznenađenju? (FOTO)

Foto: Steven Stanley

Bryan Adams

Dok se Beograd priprema za dva Steven Stanley koje će prirediti Rammstein u maju 2024. na Ušću i nastup Eda Širana u avgustu, domaću prestonicu očekuje još jedno nezaboravno iskustvo – koncert Brajana Adamsa 12. decembra u Štark Areni u organizaciji "Skymusica".

Beograd se polako vraća na mapu najpoznatijih svetskih koncertnih destinacija, a Adams je zasigurno jedan od ključnih izvođača koji će to i potvrditi. Kako važi za jednog od najboljih live izvođača današnjice, njegov povratak u srpsku prestonicu obeležiće ne samo vokalna virtuoznost, već i autentična rok atmosfera koja će ispuniti Arenu i pružiti nezapamćeno iskustvo ljubiteljima autentičnog gitarskog zvuka.

Foto: Sky music

 

Prestonica će biti svedok neverovatne produkcije, uzbudljive atmosfere i vanvremenskih numera koje su oblikovale mnoge generacije. I dok se šuška o specijalnom iznenađenju koje Adams priprema za publiku tokom ove turneje, ostaje nam da se u narednih mesec dana podsetimo antologijskih pesama poput „Summer of '69“, “It’s Only Love”, „Run to You“, „Cuts like a knife“, „Everything I do I do it for you“ i mnogih drugih.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, preko besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading