AUDIO-SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo su novi detalji pronalaska mrtvog Metju Perija!

Autor:

Zabava

29.10.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, detalji sa audio-snimka razgovora sa Hitnom pomoći izlaze na videlo!

AUDIO-SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo su novi detalji pronalaska mrtvog Metju Perija!

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Svet je u šoku nakon što je saopšteno da je slavni glumac Metju Peri pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Vest o njegovoj smrti potresla je milione fanova širom sveta, a sada se otkrivaju novi detalji koji bacaju svetlo na ovu tragičnu noć.

Prema audio-snimku razgovora sa Hitnom pomoći, glumca je pronašao njegov asistent, koji je odmah pozvao pomoć. Na snimku se čuje kako muškarac hitno zahteva spasavanje, izgovarajući reči koje ledi krv u žilama:

- Spašavanje 23, utapanje - izgovorio je pomoćnik.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Metju Peri

Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv o "urgentnoj situaciji u vodi" i uputila se ka glumčevom domu. Međutim, kada su stigli na lice mesta, bilo je već kasno. Metju Peri je već bio bez znakova života, ostavljajući svet u neverici i tuzi.


Isred kuće preminulog glumca, prva je stigla njegova majka Suzan Peri, zajedno sa očuhom. U trenutku najveće tuge, porodica je okupljena kako bi pružila podršku jedni drugima i potražila odgovore na pitanja koja će zauvek ostati bez odgovora.

Metju Peri je nedavno podelio fotografiju sa svojim ocem na društvenim mrežama, pokazujući snažnu vezu koju su imali. Sada, sa njegovim odlaskom, ta veza je prekinuta, ostavljajući oca u dubokoj tuzi i neizmernom bolu.

Svet je izgubio jednog od svojih najtalentovanijih glumaca, a Metju Peri će zauvek ostati upamćen kao neponovljiva ikona filmske industrije. Njegove uloge i talent će živeti kroz nas i podsećati nas na njegovu briljantnost i strast prema glumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading