"GDE JA IDEM, IDEŠ I TI, MI JUGOSLOVENI" Muzički ŠOK od repera Drejka, objavio novu pesmu, a OVE reči su srušile internet! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Drejk objavio je pesmu koja je sve oduševila!

"GDE JA IDEM, IDEŠ I TI, MI JUGOSLOVENI" Muzički ŠOK od repera Drejka, objavio novu pesmu, a OVE reči su srušile internet! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Američka pop zvezda Drejk (Drake) predstavio je publici svoju novu pesmu ”8AM in Charlotte” čime je najavio novi album “For All the Dogs”, a ono što će posebno oduševilo Balkance je deo pesme u kome govori o Jugoslovenima.

Foto: youtube.com/printscreen

Drejk

 

U jednom delu pesme američka pop zvezda otkriva da njegov kolega Savage 21 dobio zelenu kartu nakon višegodišnje imigracione bitke:

Savage je dobio zelenu kartu pravo iz konzulata. Gde ja idem, ideš i ti, brate, mi Jugosloveni”

Poslušajte kako to zvuči na linku ispod, deo pesme od 1,35 minuta…

 

 

Nije baš najjasnije šta je direktna veza između repera Savage 21 i Jugoslavije, ali pokušaćemo da dođemo do odgovora na to pitanje. Serbian Times je kontaktirao Drejka i nadamo se da ćemo dobiti odgovor u skorije vreme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading