TRI GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Preminuli suprug Sandre Bulok i od PORODICE krio svoju SUDBINU!

Autor:

Zabava

08.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug slavne glumice Sandre Bulok preminuo je u 57. godini života!

TRI GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Preminuli suprug Sandre Bulok i od PORODICE krio svoju SUDBINU!

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Dugogodišnji partner glumice Sandre Bulok, Brajan Rendal, preminuo je u 57. godini života, nakon trogodišnje borbe sa ALS-om (amiotrofičnom lateralnom sklerozom). Njegova porodica se oglasila za "Just Jared" i saopštila tužne vesti.

- Sa velikom tugom delimo sa javnošću da je 5. avgusta Brajan Rendal mirno preminuo, nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je rano odlučio da svoje putovanje sa bolešću zadrži privatnim, i oni od nas koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev - naveli su u saopštenju.

- Zahvalni smo neumornim lekarima koji su zajedno sa nama prolazili kroz ovu bolest i medicinskim sestrama, koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoj privatni život da bi bile sa nama - dodaje se u saopštenju.

Sandra i Brajan su se upoznali u januaru 2015. godine, na rođendanskoj proslavi njenog sina, gde je on radio kao fotograf. 2021. godine je istakla da je on "ljubav njenog života".

Oskarovka je pre njega imala nekoliko ljubavnih krahova, od kojih je najpoznatiji onaj sa Džesijem Džejmsom, koji ju je notorno varao. Nakon razvoda od Džesija usvojila je dvoje dece, sina Luisa i ćerku Lajlu.

Njeni fanovi su bili srećni kad je glumica pronašla ljubav sa fotografom i često su isticali koliko skladno i zaljubljeno izgledaju na zajedničkim slikama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading