PAMELA ANDERSON PRIZNALA DA JE IMALA EROTSKO ISKUSTVO SA DEDOM OD 80 GODINA! Glumica zaprepastila: To me je promenilo, nikada nisam zaboravila!

Autor:

Zabava

01.02.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila detalje intimnog života.

PAMELA ANDERSON PRIZNALA DA JE IMALA EROTSKO ISKUSTVO SA DEDOM OD 80 GODINA! Glumica zaprepastila: To me je promenilo, nikada nisam zaboravila!

Foto: YouTube printscreen/Baywatch

Pamela Anderson

Pamela Anderson 31. januara je objavila memoare ''Love, Pamela'' u kojima je otkrila nepoznate detalje svog privatnog života.

Ona je između ostalog otkrila i da je njeno najsezualnije erotsko iskustvo koje je imala, ples sa jednim 80-godišnjakom. Ona je priznala da ju je taj tango oborio sa nogu, te da je taj ples bio "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela". Otkrila je i da se to dogodilo u njenim 20-im kada je bila u Argentini, te da taj osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila nego tada.

- To me je promenilo i nikada to nisam zaboravila - napisala je ona.

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson izdala svoje memoare

Inače, Pamela se udavala pet puta, od toga dva puta za istog muškarca - Rika Solomona, a u knjizi je napisala i da je do njenih brzih odluka d auđe u brak dolazilo usled uverenja da je zaljubljena ukoliko želi da ima intimne odnose sa njim.

Kako je napisala, na njenu percepciji o ljubavi, vezama i seksu imalo je seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu.

Takođe, priznala je da je jedino njen brak iz ljubavi bio sa Lijem, sa kojim je kako kaže satima nakon venčanja imala odnose, kao i da su čak spavali kada je bila u bolnici jer joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci kanilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pavle Pikaso

01.02.2023 20:42

Znači, bez starca nema udarca!