POZNATOM GLUMCU SAOPŠTILI DA MU JE ĆERKA MRTVA: Tuga u porodičnoj kući, svi zavijeni u crno!

Autor:

Zabava

27.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poznatog glumca preminula.

POZNATOM GLUMCU SAOPŠTILI DA MU JE ĆERKA MRTVA: Tuga u porodičnoj kući, svi zavijeni u crno!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Ćerka glumca Džona Ventimilje, publici najpoznatijeg po ulozi Artija Buka u seriji "Sopranovi", preminula je 12. januaru u 25. godini. Tužne vesti potvrdila je i porodica.

Odele je rodila bebu Šajlo 5. novembra 2022. u njujorškoj bolnici Mount Sinai. Članovi porodice ostali su uništeni nakon njene smrti. Mama Belinda Kejp objavila je na društvenim mrežama:

Foto: Facebook printscreen

Šajlo, ćerka zvezde ,,Sopranovi"

 

- Njena sestra Lusinda i ja bile smo preplavljene porukama podrške i ljubavi koje smo primili, i vašim sećanjima na to koliko je Odele bila cenjena mnogima. Odele je bila veoma voljena i ostavlja ogromnu rupu u našim životima.

A njena sestra Lucinda je podelila srceparajuću objavu na svom Instagramu. Rekla je:

- Reči nikada neće biti dovoljne da izraze tugu koju svi osećamo. Mnogo sam volela svoju malu sestru i ostatak života ću provesti tražeći je u svemu.

Odelin tata Džon Ventimilja igrao je restoranera Artija Buka u hit kriminalističkoj seriji Sopranovi. Takođe se pojavio u popularnoj CBS drami Plava krv.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading