BRED PIT NAPUŠTA HOLIVUD? Glumac PRODAO većinski deo u kompaniji, planira PENZIONISANJE, otkriveni detalji!

Autor:

Zabava

08.01.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac planira da se povuče iz biznisa.

BRED PIT NAPUŠTA HOLIVUD? Glumac PRODAO većinski deo u kompaniji, planira PENZIONISANJE, otkriveni detalji!

Foto: Tanjug/AP

Glumac i producent Bred Pit je između ostalog i biznismen. Naime. on je nedavno prodao 60% svoje produkcijske kompanije Plan B Entertainment, vredne 300 miliona dolara francuskoj grupi Mediavan, te sada želi da se povuče iz svega.

- Bred je odlučio da želi da živi mirnim životom u budućnosti i odlučuje kako za njega izgleda ’polu-penzija - rekao je izvor za Page Sik i dodao:


- Jedna stvar za koju je odlučio je da će verovatno nastaviti da glumi.

Inače, on je krajem prošle godine lansirao svoju novu liniju za negu kože, Le Domaine. A dok je bio u braku sa Anđelin Džoli kupio je Chateau Miraval, koji sada poseduje.

- Dok je Bred uložio mnogo vremena u razne poslove bazirane na francuskom imanju Chateau Miraval, koje je kupio sa Anđelinom Džoli, i drugim interesima poput arhitekture, on je apsolutno posvećen svojoj filmskoj karijeri - dodaje izvor:

- On ne napušta Holivud.

Sa druge strane, drugi izvor je naveo drugačiju priču.

- Razmišlja da napusti Holivud i preseli se u Francusku i bavi se vinogradom, umetnošću i pravljenjem nameštaja… On samo želi da živi u miru.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading