KUĆA ROBERTA DE NIRA RAZVALJENA, POLICIJA UHAPSILA NEPOZNATU ŽENU: Glumac bio na meti za pljačku! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kuću Roberta de Nira upala je nepoznata žena, koja je napravila haos!

KUĆA ROBERTA DE NIRA RAZVALJENA, POLICIJA UHAPSILA NEPOZNATU ŽENU: Glumac bio na meti za pljačku! (FOTO)

Foto: youtube.com/CNN

Robert De Niro

Policija u Njujorku uhapsila je ženu koja je u ponedeljak rano ujutru upala u kuću Roberta de Nira, saopštio je izvor iz policije.

Žena nije bila u kontaktu sa glumcem koji je bio na drugom spratu, rekao je izvor. Osumnjičena je poznat njujorškoj policiji iz ranijih hapšenja i jedna je od pet najvećih provalnika u tom delu grada, rekao je izvor.

Foto: instagram.com/printscreen

Robert de Niro

 

Ona je već dva puta uhapšena ovog meseca pre ponedeljka zbog raznih optužbi za provale po Njujorku, rečeno je za CNN. Policajci iz 19. stanice videli su ženu kako šeta ulicom po Aper Ist Sajdu na Menhetnu u ponedeljak rano ujutru, pokušavajući da otvori različita vrata poslovnih zgrada pre nego što je navodno provalila kroz vrata jedne stambene zgrade.

Pratili su je i uhapsili na prvom spratu, rekao je izvor. Oko 2:45, policajci su uhapsili 30-godišnju ženu u rezidenciji dok je pokušavala da ukrade imovinu, rekao je portparol zamenika komesara za javne informacije NIPD za CNN. Imovina je uključivala božićne poklone i Aj Ped.

 

 

Portparol je rekao da su vrata podruma rezidencije pokazivala znake nasilnog ulaska. Žena je privedena uz kaznenu prijavu. Portparol nije želeo da potvrdi ko je vlasnik kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading