ISTINA O ODNOSU KIM KARDAŠIJAN I PARIS HILTON: Pojavio se snimak star DVE DECENIJE, sada je sve jasno! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan i Paris Hilton bile su od najbolje drugaricem, do odavno posvađane, a onda je usledio preokret.

ISTINA O ODNOSU KIM KARDAŠIJAN I PARIS HILTON: Pojavio se snimak star DVE DECENIJE, sada je sve jasno! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bogata američka naslednica i medijska ličnost Paris Hilton (41) je skoro ceo život najbolja prijateljica trenutno najpoznatijoj rijaliti zvezdi na svetu Kim Kardašijan (42), s kojom se druži od kada su bile devojčice.

 

https://t.me/c/1291323076/47958

 

Naime, Kim nije oduvek bila poznata već je prvo radila kao organizator ormara kod Paris Hilton, a kada se Paris posvađala sa tadašnjom najboljom drugaricom Nikol Riči (39), s kojom je od 2003. do 2006. godine snimala rijaliti šou "The Simple Life", Kim je zauzela Nikolino mesto.

Njih dve su se godinama pojavljivale na bukvalno svim poznatim mestima u Holivudu na kojima su znale da će biti uslikane od strane paparaca i punile su medijske naslovnice svakodnevno.

 

- Išle smo bilo gde i svuda samo da nas vide. Tačno smo znale kuda da idemo, gde da nas vide, kako da nešto napišu o nama. Trebalo je samo da odemo u neki restoran ili na zabavu, da pričamo o čemu god želimo i to bi bilo u novinama sutradan - rekla je Kim magazinu "Rolling Stone" 2015. godine.

Godine 2006. su otputovale zajedno na Ibicu, odakle su osvanule mnoge zajedničke fotografije sa putovanja, dok je 2007. godine Paris završila u zatvoru jer je pijana vozila neregistrovano vozilo, a njena najbolja drugarica ju je nekoliko puta posetila dok je bila u pritvoru.

Već 2008. godine su se posvađale, a Paris je u jednom intervjuu rekla da Kimina zadnjica izgleda kao kanta za smeće. Posle nekog vremena joj se izvinila.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Kim Kardašijan i Paris Hilton

 

- Zapravo ne razgovaramo. Kao što uvek kažem, svi uđu u vaš život iz nekog razloga... A ona je bila dugo u mom životu. Postoji trenutak kada se samo razdvojite od svojih prijatelja i shvatite da niste toliko slični kao što ste mislili. I nikad je nigde ne sretnem. Zar to nije baš čudno? - rekla je Kim u februaru 2011. godine.

Godine 2014. su uslikane zajedno ponovo na Ibici na rođendanu jednog poznatog italijanskog dizajnera, gde su sa nostalgijom pričale o zajedničkom putovanju 2006. godine i tada su se zvanično pomirile posle nekoliko godina.

Uvek je imala odličnu radnu etiku poput mene i uvek je bila odlučna. I u tome je stvar. Tako sam ponosna na nju. Kad je kod kuće, vrlo je normalna kao i svi drugi sa glamuroznim životom. Ona je tako slatka - rekla je Paris 2015. godine nakon pomirenja.

Republika

Foto: printscreen

Paris Hilton slike

 

Prošle godine Kim je konačno priznala da je Paris imala ogromnu ulogu u njenom uspehu i nazvala ju je svojim mentorem, a njih dve su i dan danas najbolje drugarice i često se pojavljuju zajedno u javnosti.

Nedavno su iskopirale svoj izgled s početka 2000-ih godina s ogromnim "Luj Viton" tašnama, a sve fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, porodica Kardašijan je prvo postala poznata jer je Kimin otac Robert Kardašijan (1944.-2003.) bio poznati advokat koji je stekao nacionalno priznanje kao prijatelj i branilac bivšeg ragbiste O. Džej. Simpsona (73) tokom Simpsonovog suđenja za ubistvo svoje bivše supruge Nikol Braun i njenog ljubavnika 1995. godine. No, u žižu javnosti dospeli su nakon snimka koji je procurio, na kom je Kim bila u vreloj akciji, koji ih je kasnije i učinio planetarno poznatim. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading