MEGAN I HARI ĆE KONAČNO PRONAĆI MIR U PORODICI! Voditeljka šokirala izjavom nakon kraljičine smrti, pa izazvala BURNE REAKCIJE javnosti!

Autor:

Zabava

14.09.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna voditeljka iznenadila je javnost izjavom nakon što se kraljevska porodica suočila sa velikim gubitkom.

MEGAN I HARI ĆE KONAČNO PRONAĆI MIR U PORODICI! Voditeljka šokirala izjavom nakon kraljičine smrti, pa izazvala BURNE REAKCIJE javnosti!

Foto: youtube.com/CBS

Proslavljena američka voditeljka Opra Vinfri dala je svoj komentar nakon smrti kraljice Elizabete II, a ovom prilikom progovorila je o odnosu prinčeva Vilijama i Harija.

Opra je ovom prilikom izjavila kako se nada da će braća "sada barem izgladiti odnose", te da će "Megan i Hari napokon pronaći mir unutar porodice".

- Mislim da je situacija slična u mnogim porodicama. Znate, moj otac je nedavno preminuo i, kada smo se svi okupili na njegovoj sahrani, to je nekima pružilo priliku da sklope mir koji dugo nisu imali - rekla je voditeljka, prenosi magazin People.

 

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari kod Opre Vinfri

 

Opra je svojim komentarom izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

"Opra, to nije tvoja stvar", "Zar je Opra zaboravila da je ona ovo započela? Možda bi izvinjenje bilo prikladnije", "Opra, da je tebi stalo do porodice, ne bi dala prostora i platformu na kojoj se blati po kraljevskoj porodici. Nakon tvog intervjua ljutnja među braćom samo će se pogoršati", "Okani se kraljevske porodice", "Zar zaista imaš obraza to sada da komentarišeš? A dala si prostora Megan da pljuje po kraljici", samo su neki od negativnih komentara na Tviteru.

Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri

 


Podsećamo, Megan i Hari su u proleće prošle godine voditeljki Opri Vinfri dali eksluzivan intervju u kojem su izneli svoje stavove o porodičnim problemima, optužili palatu za rasizam, a Megan u jednom trenutku nije mogla da zadrži ni suze.

Foto: printscreen/CBSnews

Megan Markl

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading