ŠTA MU SE DESILO?! Ben Aflek u NIKAD GOREM izdanju nakon venčanja, fanovi komentarišu da se PONOVO bori sa ZAVISNOŠĆU! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografija slavnog glumca izazvala je veliku pažnju javnosti.

ŠTA MU SE DESILO?! Ben Aflek u NIKAD GOREM izdanju nakon venčanja, fanovi komentarišu da se PONOVO bori sa ZAVISNOŠĆU! (FOTO)

Foto: youtube.com/E channel

Slavni glumac Ben Aflek i njegova koleginica Dženifer Lopez, tokom vikenda organizovali su veliku svadbenu ceremoniju, na kojoj su se zavetovali na večnu ljubav u prisustvu brojnih prijatelja i članova porodice.

Par je rekao "da" u raskošnoj vili na njegovom imanju u Džordžiji vrednom 8,9 miliona dolara.

Foto: Tanjug/AP

Ben Aflek i Dženifer Lopez

 

I nakon što su fotografije srećnog para snimljene tokom raskošne ceremonije obišle svet, u javnosti su se pojavile paparaco fotke novopečenog mladoženje, koje su poprilično zabrinule fanove.

Naime, Aflek je snimljen dok se vozio na zadnjem sedištu automobila, a fanovi ne prestaju da komentarišu da glumac izgleda "nikad gore".

Republika

Foto: Profimedia

Paparaco fotka Bena Afleka zabrinula je fanove

 

Na fotografiji se vidi da mamurnom Afleku pada glava dok jedva drži otvorene oči, a ovaj prizor zabrinuo je mnoge, budući da je poznato da se glumac dugo borio sa zavisnošću od alkohola.

Ipak, da li se glumac zaista ponovo suočio sa problemom sa kojim se borio godinama, ili je u pitanju umor i iscrpljenost zbog svadbenog veselja, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading