MISTERIJA O TITANIKU OTKRIVENA: Ljubavna priča koja se rasplakala ceo svet, a OVAJ detalj je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih filmskih ostvarenja na platnu krije tajnu, koja je posle toliko godina isplivala na videlo.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Džek i Rouz

 

Jedan od najpoznatijih filmova, uz koji smo sigurno svi pustili suzu jeste ,,Titanik". Romantična priča o bogatoj devojci i siromašnom momku koji se susreću i zaljubljuju na brodu, koji je tada važio da ga ništa ne može potopiti, dok posada broda žuri da obori dotadašnji rekord u putovanju preko Atlantika.

Kako je poznato, budžet ovog filma bio je 200 miliona dolara, a zarada od umetničkog dela na platnu bila je 2,187 milijardi dolara, ujedno i naujspešniji film do 2010. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

 

Radnja filma smeštena je u 1996. godini, a enterijer je doveden do perfekcije kada je u pitanju renesansa. Međutim, ono što je mnogima sigurno promaklo, jeste detalj u filmu koji pokazuje koliko su režiseri pratili svaki korak po činjenicama koje su saznavali. 

Ljubavna priča koja se pretvorila u ledeni horor i danas je inspiracija mnogim umetnicima, ali svi su izostavili jedan bitan deo. Pre samog udara u ledeni breg, koji je potopio Titanik na dno okeana, u svečanoj sali glavni glumci Rouz i Džek zaplesali su pred svima, iako tada njihova ljubav nije bila odobrena, oni su uprkos svemu pokušali da opstanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

 

Scena koja je otkrila detalj jeste kada Džek pruža ruku Rouz kako bi zaplesali, a sat u pozadini otkucao je 02:20, što je zapravo vreme kada je Titanik udario u ledeni breg. Tada je zapravo počela najgora noćna mora svih putnika, koji su tada verovali da će stići sigurnom plovidbom do kopna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading