MIKI ĐURIČIĆ NAPADNUT NA KOSOVU I METOHIJI: Doživeo veliku neprijatnost tokom snimanja emisije koju vodi!

Autor:

Zabava

10.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi voditelj programa "48 sati svadba" otkrio sve detalje!

MIKI ĐURIČIĆ NAPADNUT NA KOSOVU I METOHIJI: Doživeo veliku neprijatnost tokom snimanja emisije koju vodi!

Foto: ST/D. Kadić

Miki Đuričić

Bivši zadrugar Miki Đuričić postao je voditelj emisije "48 sati svadba", koja će se emitovati na Prva TV. Danas je bio gost voditeljke Irine Vukotić u jutarnjem programu, te otkrio da je zbog emisije posetio našu južnu pokrajinu, ali i Albaniju. Na Kosovu i Metohiji doživeo je neprijatnost.

- Ono što je interesantno za ovu prvu epizodu, koja će biti emitovana (večeras), je to da smo baš bili kad su bili nemiri i šta se sve dešavalo. Ja sam tada najavio tu emisiju "možda je ljubav rešenje". Devojka iz Drača se udala, Albanka katolkinja, udala se za Srbina pravoslavca - otkrio je Miki, pa priznao da je došlo do neprijatne situacije u Đakovici, gde je napadnut:

- Samo u Đakovici smo imali problem - istakao je on.

Republika

Foto: printscreen/Prva TV

Miki je novi voditelj emisije "48 sati svadba"

Podsetimo, Miki se oženio u 43. godini, za profesorku koja mu je podarila ćerku Dunju, od koje se danas ne odvaja. Žive u Kupinovu, u njegovoj kući u čije je renoviranje uložio više desetina hiljada evra.

- Ona je profesorka u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je Miki jednom prilikom.

Republika

Foto: Nikola Mutić, republika

Mikijeva kuća u Kupinovu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading