DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO IDE U ZATVOR: Doneta odluka o njegovoj KAZNI, objavljene prve fotke sa lica mesta! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.09.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio da ide u zatvor.

DEJAN DRAGOJEVIĆ HITNO IDE U ZATVOR: Doneta odluka o njegovoj KAZNI, objavljene prve fotke sa lica mesta! (GALERIJA)

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši zadrugar i pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević na Instagram profilu objavio je da ide u zatvor, zbog upada inspekcije, što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama. Naime, Dejan se našalio sa svojim pratiocima na Instagramu, te istakao da mu je upala inspekcija za leđa, koja ga je poslala u zatvor na šest meseci. 

- Danas me je privela inspekcija i verovatno ću ići u zatvor na šest meseci! Problem je što nisam legalizovao leđa. Danas su uzmerili, imam 750 metara kvadratni. Plač! - napisao je Dejan Dragojević na Instagramu. 

Posle dve godine ćutanja, učesnica rijalitija Milica Veselinović odlučila je da javno progovori o prevarama njene bivše drugarice Aleksandre Nikolić. Navodno, Aleksandra je krišom flertovala sa Bilalom Brajlovićem dok je bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem.

Pre nego što je došlo do afere "čokoladica" bile su situacije u kojima je Alex konstantno prilazila i peckala Bilala. Bilal je tada sa tobom (Dragojeviću) bio u svađi i komentarisao te ružno. Tada se Alex “svađala” sa njim a ustvari je uradila nešto skroz drugo. Na sve načine je tražila da stupi u kominikaciju sa njim. Pošto si ti tada leteo dronom petkom, mi smo trebali da idemo u rajski vrt. Kada sam joj rekla “ajde idemo, znaš zašto”, ona je rekla da ne želi i ostala da priča sa Bilalom.

- Dešavale su se situacije na žurkama u kojima je Aleks konstantno pratila šta Bilal radi i gde je. Da bi na kraju ona njemu kupovala pivo , a on uporno vređao njenog momka Dejana. Došao je i taj petak gde smo igrali Igru istine i postavljali pitanja za koja smo kasnije nagrađeni slatkišima. Aleksandra je uzela dva Snikersa. Rekla je da ćemo ona i ja da podelimo jedan, a ovaj drugi da odnese Bilalu krišom.

Otišla sam u garderober pogledala gde su kamere i njemu pokazala očima da skine bubicu! Kada je skinuo bubicu ja sam mu krišom dala i rekla “čokoladica je od Aleksandre“. On je tad ostao šokiran. Ujutru smo sedeli na stepenicama, došao je Bilal i bacio čokoladicu Aleksandri i rekao “OD TEBE MI NE TREBA NIŠTA”. Aleksandra je u tom trenutku rekla “Milice, evo Bilal ti vraća čokoladicu”, ja sam rekla “MENI VRAĆA?!” - ispričala je Milica Veselinović u jednoj emisiji za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading