IZBIO HAOS U CRIKVENICI! Objavljeni DOKAZI i PREPISKE FIlipa Cara - čeka se HITNA REAKCIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car na meti, kako on sam tvrdi, prevaranta.

IZBIO HAOS U CRIKVENICI! Objavljeni DOKAZI i PREPISKE FIlipa Cara - čeka se HITNA REAKCIJA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, nedavno se našao na meti prevaranata, kako tvrdi. Naime, Car je otkrio da ga je jedan momak kontaktirao povodom meča u boksu, ali nakon tog razgovora saznao je nešto što ga je zateklo.

Filip Car je izjavio da je, nakon što je dobio informacije od dotičnog momka, saznao istinu o svojim proporcijama koje mu se nisu dopale. Kako je tvrdio, otkrio je da ga je dotični momak slagao, što ga je izuzetno razljutilo.

 


Nakon što je saznao istinu, Filip Car se oglasio i poručio sledeće:

- Sedim nešto kod kuće i razmišljam kako uvek sa lažovima i prevarantima budem dobar i onda saznam, pa im bude đavo kriv. E, moj brate! - izjavio je Filip Car na Instagram storiju. 

Ovaj incident sigurno je izazvao pažnju javnosti, a Filip Car je odlučio da javno istakne svoje nezadovoljstvo i iznese svoje viđenje situacije. Ostaje da vidimo da li će ova priča dobiti nastavak i kakve će biti reakcije onih o kojima je govorio.

 

Inače, poznato je da je Filip Car u poslednje vreme dosta ažurniji kada je zdrav život u pitanju i da se posvetio treninzima i pripremama za mečeve koji ga čekaju. U svemu mu je velika podrška drug Bruno, koji mu dosta pomaže i savetuje ga oko zdravog načina života, pravilne ishrane, a na Instagramu Filip svakodnevno obaveštava svoje pratioce o napretku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading