ONA JE NOVA VODITELJKA, POTPISALA UGOVOR NA PINKU: Uhvaćena sa Milicom u ŠOK IZDANJU, sad je sve jasno! (VIDEO)

Autor: A. T.

Zabava

31.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez otkrila ko će biti nova voditeljka.

ONA JE NOVA VODITELJKA, POTPISALA UGOVOR NA PINKU: Uhvaćena sa Milicom u ŠOK IZDANJU, sad je sve jasno! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/Insajder Video, Shutterstock

Naša poznata voditeljka Milica Kemez nedavno je bila uhvaćena u šopingu sa nekadašnjom rijaliti zvezdom Minom Vrbaški, koja je nedavno potpisala ugovor za voditeljstvo. Kako su zajedno obilazile tržni centar u Beogradu na vodi, privukle su pažnju mnogih prolaznika.

Dok su šetale tržnim centrom, Milica i Mina su privlačile pažnju svojim stilom oblačenja i modnim izborima. Milica je nosila casual kombinaciju sa ležernim teksas jaknom, dok je Mina blistala u elegantnoj haljini cvetnog dezena. Njih dve su pokazale da imaju različite stilove, ali su se ipak uspele složiti oko nekih komada garderobe koje su razgledale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


"Galerija" u Beogradu na vodi poznata je po bogatoj ponudi svetskih brendova, butika i luksuznih prodavnica. Milica i Mina su uživale u razgledanju raznovrsne ponude odeće, obuće i modnih dodataka. Pored toga, isprobavale su različite komade garderobe i razmenjivale savete o tome šta im najbolje pristaje.

Dok su uživale u šopingu, Milica i Mina su razgovarale o svojim iskustvima u industriji zabave. Mina je podelila svoje utiske o novoj ulozi voditeljke, dok je Milica sa njom podelila neka svoja iskustva iz sveta televizije i medija. Osim toga, razgovarale su o aktuelnim modnim trendovima i delile savete jedna drugoj o tome šta bi im moglo dobro stajati.

 

 

Foto: Republika

Mina Vrbaški postaje voditeljka

 


Njihov susret u "Galeriji" nije prošao neprimećeno, te su se brzo pojavile fotografije na društvenim mrežama i vestima. Mnogi pratioci su pozdravili njihovu zajedničku šoping avanturu, komentarišući kako izgledaju sjajno i kako im je drago što su ih videle zajedno. Ovaj susret je izazvao veliko interesovanje javnosti, te su se mnogi zapitali da li će ova dva talentovana lica sarađivati u budućnosti.

S obzirom na njihovu zajedničku strast prema modi i medijima, nije isključeno da bismo ih uskoro mogli videti u nekom zajedničkom projektu. Dok čekamo da vidimo šta će budućnost doneti, ostaje nam da se divimo njihovom modnom izboru i pratimo njihove profesionalne korake u svetu zabave.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading