OTROVALA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Jeziv snimak procurio u javnost - leži u postelji, ne zna da li će PREŽIVETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno iscrpljena Jelena Krunić saopštila fanovima tužne vesti!

OTROVALA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Jeziv snimak procurio u javnost - leži u postelji, ne zna da li će PREŽIVETI! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Bivša zadrugarka Jelena Krunić se oglasila iz postelje putem storija na društvenoj mreži Instagram, te otkrila svojim pratiocima da se otrovala i da se danima oseća loše. Kako je vidno isrcpljena učesnica rijalitija izjavila, nekoliko puta je pomislila da će umreti.

- Verovatno sam se otrovala nečim, ne znam ni sama... Ne pamtim kad mi se nešto slično dogodilo, možda kad sam imala osam godina i bila u Sutmoru. Ljudi, mislila sam da ću umreti, četiri puta sam se ponovo rodila u prethodna dva dana.

Jelena je danima povraćala i imala dijareju, zbog koje je bila toliko iscrpljena, da nije mogla da ustane iz kreveta. Trpi strašne bolove, iako ima veoma viskog prag bola.

- Nikad mi se ovako nešto nije desilo, a mogu da trpim bol kao konj! Ne dao bog nikome ovo što se meni desilo - poručila je Krunićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Krunić se otrovala

Inače, Jelena je nakon rijalitija krenula da snima za "Onlifans", a u međuvremenu je donela odluku da prestane da snima za ovu platformu.

- Dobar dan, ovaj video ću ostaviti, neću čitati komentare odmah, želim da u ovom "lajvu" kažem, vi ne shvatate koliko sam ja srećna. Nisam se osećala ovako korisnom i srećnom jako dugo. Samim tim, nadam se da ste pogledali i moje storije. Sve u svemu, ovo je prvi korak koji sam načinila posle dugo vremena, posle jako teškog perioda. Posle svog psihičko-emotivnog kraha. Znate da sam bila asocijalna u poslednje vreme, ali, moram da vam kažem jednu stvar. Moja želja se ostvarila, to je prva početnička želja - rekla je Jelena, između ostalog.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Krunić više ne snima za "Onlifans"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading