STEFAN KARIĆ SRBUJE U PARIZU! Na rođendan mu se ispunila NAJVEĆA ŽELJA, za ovo je MOLIO JAVNO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar gledaće finale u tenisu!

STEFAN KARIĆ SRBUJE U PARIZU! Na rođendan mu se ispunila NAJVEĆA ŽELJA, za ovo je MOLIO JAVNO! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, on je napunio 32 godine, a rođendan je odlučio da proslavi na posebnom mestu. Nedavno se oglasio na društvenoj mreži Instagram i pratio svoje pratioce da li neko prodaje kartu za finale u tenisu na OI, a izgleda da je uspeo da je nabavi, kako se danas otputovao za Pariz.

Stefan će uživo pratiti našeg tenisera Novaka Đokovića, koji se bori za prvo zlato na Olimpijskim igrama

- Novi dan, novi početak, nova istorija! Nadam se da će nam ceo dan sijati ovom bojom! Idemo - napisao je Karić, koji se oglasio sa aerodroma, a potom uslikao i kod Ajfelove kule, gde je podigao tri prsta.

Karić je dobio mnogo čestitki od porodice i prijatelja, a posebno se izdvojila ona od njegovog oca Osmana Karića, koji je podelio Stefanu fotografiju iz Pariza.

- Rođendan u Parizu, kod tornja u prolazu video je Mona Lizu. Uživa dečko, zabole ga p*nis, došao da gleda sa Noletom tenis. Zvezdara na srpskoj zastavi piše, u Parizu lepo je vreme, nema vetra i nema kiše - napisao je Osman.

Osman je podelio i fotografiju na kojoj se uslikao sa kućnim ljubimcem, gde je šaljivo dopisao da obojica Stefanu čestitaju rođendan.

Inače, Karić se nedavno oglasio za Republiku i to nakon vesti da se njegova bivša devojka Jovana Ljubisavljević udala za Bogdana Srejovića.

- Pa, mogu da kažem da zaslužuje svu sreću ovog sveta i zašto bi me iznenadila ova vest? Nije se desilo preko noći, dugo su oni bili zajedno i red je da se ta ljubav ovekoveči, on je momak na mestu, vredan, sposoban, tako da mi je drago zbog nje, ponoviću da ona to zaslužuje. Pozdrav za njenu porodicu i sve najlepše njoj u braku i životu - rekao je Stefan Karić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading