ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI ZBOG IZRASLINA NA TELU! Nakon panike oko njenog nestanka otkriveno ŠTA JOJ SE DESILO!

Autor:

Zabava

18.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje bivše zadrugarke!

ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA NA KLINICI ZBOG IZRASLINA NA TELU! Nakon panike oko njenog nestanka otkriveno ŠTA JOJ SE DESILO!

Foto: instagram.com/printscreen

Atraktivna crnogorka Anđela Đuričić izuzetno je aktivna na društveniom mrežama i nedavno je podigla pravu paniku u medijima.

Fanovi su primetili da je Anđela je totalno nestala, pa čak ne objavljuje ni nove fotografije, što je zabrinulo njene brojne pratioce. Više se nije oglašavala, a fanove zanima šta se dešava u njenom životu, gde se zadrugarka sada nalazi i zašto je baš sada odlučila da se potpuno povuče. 

Sada se Anđela oglasila putem društvene mreže Instagram i tom prilikom je otkrila da je završila na klinici.

Foto: Youtube.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

- Drage moje, znate da ja uvek sa vama podelim svoje iskustvo vezano za bilo koji tretmankoji odradim... Da bih vam ukazala iskreno gde možete otići i napraviti dobar izbor pre svega za vašu kožu! Za mene je broj jedan neka kože i čista koža. Imala sam jedno vreme malih promena na koži i obratila sam se klinici, gde rade najbolje higijenske tretmane. Ovo je već treći tretman na koji idem i prezadovoljna sam. Koža mi je lepša, elastičnija, sjajnija nego ikad - počela je bivša zadrugarka.

Foto: Youtube.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

- Mi smo danas radili higijenski tretman leđa. Ljubim vas sve i nadam se da ću pomoći nekome ko traži idealno rešenje za adekvatnu negu - dodala je Sirena od Đenovića.

Poznato je da starleta mnogo pažnje poklanja svom izgledu, te uopšte ne čudi što i najmanji problem odmah rešava. Međutim, njen nestanak iz javnog prostora rastužio je mnoge fanove lepe Crnogogrke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading