BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI KROZ PAKAO NAKON POROĐAJA: Otac mog deteta me je POKRAO, preti ljudima, želi da me UNIŠTI!

Autor:

Zabava

16.06.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić otvorila dušu i udarila na bivšeg partnera!

BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI KROZ PAKAO NAKON POROĐAJA: Otac mog deteta me je POKRAO, preti ljudima, želi da me UNIŠTI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Ana Smiljanić, pevačica i bivša zadrugarka, donela je 2. februara ove godine na svet dečaka, kom je dala ime Minja. Ona je, kako je ispričala, "preko noći" uplovila u odnos sa ocem svog deteta, sa kim je posle samo nekoliko dana zabavljanja krenula da živi zajedno, a onda je i zatrudnela. Međutim, sada, kako kaže, prolazi kroz pakao. 

Naime, Marija Ana tvrdi da ju je on pokrao i iskoristio, a sada ne bira način da joj zagorča život.

Republika

Foto: instagram/marija_ana_official

Marija Ana i sin Minja

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - počinje priču Marija Ana i dodaje:

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu pd 50 godina. živi kod nje, tropi njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala - otkriva bivša zadrugarka za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com/marija_ana_official

Marija Ana sa bivšim partnerom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading