DANILO SE OSVETIO TARI! Objavio SKANDALOZNE privatne prepiske: Silovaće je desetorica, izbušiću joj 20 rupa! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raičević nije štedeo bivšu nakon jučerašnje drame!

DANILO SE OSVETIO TARI! Objavio SKANDALOZNE privatne prepiske: Silovaće je desetorica, izbušiću joj 20 rupa! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Bivša zadrugarka Tara Simov juče je objavila privatne prepiske sa izvesnom ženom, koju je optužila da je spavala sa njenim nevenčanim suprugom Danilom Raičevićem, sa kojim je dobila sina. Kako je Tara navela, žena je trudna, a Danilo je navodno imao odnose sa njom dok je u drugom stanju.

Republika

Foto: instagram.com/dallyraich, printscreen

Tara i Danilo

- Trudna spavala sa Danilom jbt. A i Danilo stvarno ima čudne fetiše - napisala je Tara i dodala nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

- Ali najjače što ima odnose sa trudnom ribom kojoj muž "šmrče" i zajedno sede u stanu kod nje, imaju odnose i pričaju o njenom mužu. Pa meni je ovo hit - dodala je Simova i objavila prepiske sa ženom koju je upisala kao "Riba Danilova".

Simova je navela i da njen bivši partner "traži pare babama od 40 godina za slike svog polnog organa i grickanje istog".

Raičević joj je uzvratio, pa je objavio navodne privatne prepiske sa Simovom.

- Sa Vocapa na laptopu. Nju će silovati. Silovaće je desetorica. Izbušiću joj 20 rupa da je j... i tu. Javi se na telefon. Jeb.. ti majku milosnu u pič... Javi se na telefon. Sad lomim Ani celu zgradu pošto nisi kod kuće, pa onda idem kod Cvetka. Nisi svestan šta ti se sprema sada! - piše u porukama, za koje Danilo tvrdi da mu je Tara slala.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Danila Raičevića

Podsetimo, Tara i Danilo su nedavno stavili tačku na odnos nakon žestokih sukoba, a Simova je navela i da je on bio nasilan prema njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading