SKANDAL NA SVADBI BORE I MILICE: Gosti gazili koverte s parama, mladenci NISU ZADOVOLJNI ZARADOM!

Autor:

Zabava

11.05.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kemezova tvrdi da se nisu baš oparili i da im je ostalo samo par hiljada kad su poplaćali sve troškove!

SKANDAL NA SVADBI BORE I MILICE: Gosti gazili koverte s parama, mladenci NISU ZADOVOLJNI ZARADOM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što su od pojedinih gostiju procurile informacije da su Milica Kemez i Bora Santana profitirali od svadbe jer je mladoženja zvanice, navodno, uslovio da ne dolaze bez "ljubičaste" novčanice, odnosno, 500 evra, mlada je, očito u želji da se opere, još gore pecnula goste.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez progovorila o svadbi sa Borom Santanom

Naime, Milica je progovorila o svadbi pa pomenula i zaradu, tvrdeći da se i nisu toliko "oparili" s obzirom na to kakve su zvanice imali.

- Biću iskrena, nismo. Kakva je svadba bila i kakve su zvanice bile, nismo se nešto oparili. Nismo ni u minusu, ali ostalo je par hiljada preko. Nismo žalili dinara, ali u plusu smo. Priče da ćemo kupiti stan, to nije tačno. Što se tiče medenog meseca, Bori je san da ide na Zanzibar, meni je stresan taj put. Nema mi bežanja sada, volela bih da odemo zbog životinja. Bile su sve koverte, ali dobili smo prelepu ikone najpoznatijih ikonopisaca - ispričala je Kemezova, pa se osvrnula na snimak sa svadbe na kome izgleda kao da se svađa sa Borom:

Prvo su nas zvanice zvale i nervirale se kako njih nema na spisku. Spisak se izgubio. Bila je tenzija, neki su se vraćali. Pomešalo se sve. Drugi problem je bio oko te kutije za koverte. Polomila se, plus je ona od stakla, sve su popadale, gosti su gazili po njima. Mislio je da je neko to namerno uradio. Mnogo je muzika bila glasna, čak smo i glasno pričali, ali rešili smo - kazala je Milica.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Sanrana i Milica Kemez nisu zadovoljni zaradom na svadbi

Podsećamo, Bora je rekao da im je samo Miličina kuma Lidija Veselinović, iz Crne Gore, u koverti dala 10.000 evra.

Međutim, Kemezova je i za to prokomentarisala da nije baš tako.

- Nije ona dala baš 10.000 evra u koverti. Cela njena organizacija, na muziku je dala dosta. Ona i ja se znamo 15 godina, ona je poznata manekenka, ali ne voli da je u medijima. Zvanice su videle koliko je ona novca dala, neću da ja pričam o tome - zaključila je Milica, sada Marinković, za Blic.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

11.05.2024 17:27

Ciganjska posla. Jel trazio ljubicastu dok je prosio ispred crkve?