MILICA I BORA STALI NA "LUDI KAMEN" Svi bruje o njenoj venčanici i njegovom odelu, na VENČANJE stigla i njena LJUTA SUPARNICA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Bora napravili gala slavlje za prijatelje i rodbinu!

MILICA I BORA STALI NA "LUDI KAMEN" Svi bruje o njenoj venčanici i njegovom odelu, na VENČANJE stigla i njena LJUTA SUPARNICA! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugari i voditelji RED televizije Milica Kemez i Bora Santana danas staju na "ludi kamen". Bora je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio snimke iz sale, gde će se proslava njihovog venčanja odvijati, a ubrzo su počeli da stižu i prvi gosti.

Iako nisu Milica nije u najsjajnijim odnosima sa njom, na venčanje je stigla Jelena Pešić, sa svojim suprugom Mladenom Vuletićem. Jelena je otkrila kako se oseća pred veselje svog prijatelja.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena stigla na Borino venčanje

- Evo, veselo. Jedva smo čekali da dođemo na tu čuvenu svadbu Milice Kemez i Bore Santane - rekla je Milica, pa dodala:

- Decu čuva cela familija - istakla je ona, a Mladen se našalio:

- Treće je na putu, eksluzivno - rekao je Mladen, a Jelena ga je demantovala:

- Nije, malo da porastu, pa će treće, četvrto - istakla je ona za "Pink.rs".

- Malo žena da odmori - nadovezao se Vuletić.

Jelena je potom pokazala kako se Bora skockao za venčanje. Naime, on je nosi "Prada" cipele, odelo u krem boji, koja je imalo naremenice sa resama u zlatnoj boji. I Milica je imala zanimljivu venčanicu, koja je na sebi imala čipkane cvetove, dok je na glavi nosila tijaru. Njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da", što su prijatelji usnimili.

Milica i Bora su imali zanimljivu pozivnicu.

- Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! PS. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći - napisano je na pozivnici ovog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading