ZORICA DUKIĆ DO DETALJA OPISALA SUSRET SA OCEM KOSTE KECMANOVIĆA: Ovu scenu pamti i dan-danas, Vladimir odmah imao PONUDU za nju!

Autor:

Zabava

06.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Dukić je otkrila sve detalje života u stanu roditelja Koste Kecmanovića.

ZORICA DUKIĆ DO DETALJA OPISALA SUSRET SA OCEM KOSTE KECMANOVIĆA: Ovu scenu pamti i dan-danas, Vladimir odmah imao PONUDU za nju!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ/Nikola Mutić

Popularna rijaliti učesnica, Zorica Dukić, istaklaje  da je živela u stanu porodice Kecmanović četiri godine i da su prema njoj bili veoma ljubazni i fini. Naglasila je da se osećala kao da živi u svojoj porodičnoj kući i da je naišla na krajnje dobre ljude. Ipak, nije imala priliku da upozna decu porodice Kecmanović, te je njihov odnos ostao nepoznanica za nju.

Iako je ovo, kako i sama kaže, škakljiva tema, te uvek bira reči, Zorica ističe da zaista ne zna šta se dogodilo, jer ne komunicira više sa Kecmanovićima, ali o Vladimiru, Kostinom ocu, ima najlepše moguće mišljenje i uvek joj je izlazio u susret:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen RTV Pink, Privatna arhiva

Zorica Dukić i Kosta Kecmanović

 

- Majku sam jednom videla, sa ocem sam imala jednomesečni kontakt. Kao da sam došla da iznajmim stan kod rođenog brata, čovek je video jednu mladu devojku i zaista svaka čast. To je davno bilo, tada sam plaćala 350 evra. Decu nikada nisam videla, ali mogu da kažem da je Vladimir fenomenalan čovek. Izlazili su mi u susret za vreme korone, ophodili su se kao da im je rod rođeni u stanu... Poznajem ljude koji su radili na klinici sa Vladimirom, svi govore sve najbolje. Šta se tu desilo, to možemo samo da nagađamo. Ja sada sa tim ljudima nemam nikakav kontakt - govorila je Zorica Dukić u jednoj emisiji.

Zorica je istakla da nije nastavila komunikaciju sa porodicom Kecmanović, te da se nije čula sa njima, nakon tragedije u Ribnikaru, kada je Kosta izvršio masakr. Dukićeva je naglasila da decu nikada nije upoznala, što je mnoge navelo na razmišljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Alex

06.04.2024 16:42

Стално објављујете исте вести, видели смо ово много пута.

Odgovori 24 2
Zasto si se

09.04.2024 23:57

onda javila za rec ?! Nemas nista da kazes, a bas zelis !