RIJALITI TAKMIČAR SE IZOBLIČIO OD DEBLJINE: Bio je ludo zaljubljen u VODITELJKU, a sad više niko ne može da ga prepozna! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živan Janićijević poznatiji kao Burek više ne liči na sebe!

RIJALITI TAKMIČAR SE IZOBLIČIO OD DEBLJINE: Bio je ludo zaljubljen u VODITELJKU, a sad više niko ne može da ga prepozna! (FOTO)

Foto: pritnskrin

Jedan od najupečatljivijih učesnika druge sezone "Velikog brata" bio je Živan Janićijević, poznatiji kao Burek. Njegova pojava u rijalitiju ostavila je dubok trag, a mnogi pamte njegove vunene čarape koje mu je isplela baba, izazivajući nervozu kod cimera.

Pored vunenih čarapa, Burek je bio poznat po svojim neuzvraćenim ljubavima koje je iznosio pred kamerama. Živan je tokom boeavka u "Velikom bratu" bio zaljubljen u Jelenu Žeželj, koja je nakon toga postala voditrljka, a njemu ta ljubav nije bila uzvraćena. Ona trenutno živi u Americi, ušla je u brak i ima dvoje dece, dok se o Bureku i njegovom životu nakon rijalitija baš ništa ne zna. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Živan Janićijević

Nakon izlaska iz rijalitija, Burek se znatno promenio. Na društvenim mrežama pojavila se njegova fotografija na kojoj ga mnogi nisu odmah prepoznali, s obzirom na to da se znatno ugojio i promenio svoj izgled.

 

 

Burek je strastično promenio svoj fizički izgled, jako se ugojio i više uopšte ne liči na sebe, pogotov ne iz perioda kad je bio učesnik rijalitija "Veliki brat". 

Inače, Burek je rođen 1981. godine, a javnosti je postao zanimljiv kad se pojavio u rijalitiju takmičenju. Rođen je u Sočanici, gde je i živeo. Burek takođe ima dva brata i sestru, koji nisu poznati javnosti. Pored toga što je bio u rijalitiju Burek se bavio fudbalom, ali i bavio lovom i ribolovom. Živan je još tada isticao kako mu je najveći uspeh što je napravio svoju kuću, a imao je veliku želju da postane poznat, zbog čega je ušao u rijaliti. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading