POPULARNI RIJALITI UČESNIK POSTAO OTAC: Sve se odigralo u strogoj tajnosti, sina krije od očiju javnosti!

Autor:

Zabava

07.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuel Stojanović je nedavno postao otac, za ovo su znali samo njegovi najbliži.

POPULARNI RIJALITI UČESNIK POSTAO OTAC: Sve se odigralo u strogoj tajnosti, sina krije od očiju javnosti!

Foto: Instagran screenshot

Manuel Stojanović, nekadašnji učesnik rijaliti formata "Veliki brat", nedavno je postao otac dečaka. Kako saznaje Kurir njegova izabranica donela na svet zdravog dečaka 31. decembra prošle godine. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mališan je od lekara dobio najviše ocene, što je razveselilo celu porodicu.

Iako je Manuel Stojanović poznat javnosti kao učesnik rijalitija, svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Sa svojom devojkom je u skladnoj vezi već godinama, a otkako su postali roditelji, Manuel je postao maksimalno posvećen nasledniku od kojeg se ne odvaja.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Manuel Stojanović

 

Manuel Stojanović je godinama unazad uspešan poslovni čovek, a mnogi su iznenađeni njegovim uspehom nakon rijalitija. Od većine učesnika iz njegove sezone, on je najbolje prošao u životu. Živi na relaciji Srbija-Dubai-Kina, a često je u društvu proslavljenih ličnosti.

Nakon što je postao otac, Manuelovi prioriteti su se promenili, te je sada posvećen porodičnom životu i brizi o svom nasledniku. Iako je često na putovanjima i u društvu proslavljenih ličnosti, njegova ljubav prema porodici je očigledna kroz objave na društvenim mrežama koje uključuju i fotografije sa majkom njegovog deteta.


Manuel Stojanović je primer uspešnog tranzicije iz rijaliti sveta u zrelu porodičnu osobu, čime inspiriše mnoge svoje pratioce i obožavaoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading